Iată cum ai făcut-o să se îndrăgostească de alt bărbat…

Processed with VSCO with e8 preset

Ai făcut-o să se îndrăgostească de alt bărbat, pentru că nu erai alături de ea. Atunci când nu-i răspundeai la mesaje, iar ea aștepta răspunsul câteva zile. Când încheiai discuția cât mai repede, deși ea încerca să te cunoască mai bine. Când acceptai atenția ei ca ceva ce ţi se cuvine, presupunând că se va întoarce la tine, atunci când vei fi pregătit.

Ai făcut-o să iubească pe altcineva când ai refuzat să te întâlnești cu ea, indiferent de câte ori te-a invitat. Când spuneai că ești ocupat, găseai scuze, preferând să întâlnești cu altcineva.

Ai făcut-o să iubească pe altcineva, atunci când ai forțat-o să se simtă neimportantă. Când o tratai ca pe încă o iubită, când nu observai cum încearcă să arate bine pentru tine, când avea grijă sincer de tine, când o făceai să simtă de parcă nici nu știai de existența ei, de parcă ar fi fost invizibilă.

Ai făcut-o să iubească pe altcineva, dezamăgind-o mereu. Când toți prietenii îi spuneau să te uite, pentru că nu manifestai niciun interes faţă de ea și îi ofereai atât de puțin. Când te apăra și îşi dădea seama că se minte singură. Când nu erai alături, atunci când avea atât de multă nevoie de tine.

Trebuie să înțelegi că femeia te va aștepta și va lupta pentru tine, însă când va simți că nu apreciezi nimic din ceea ce face, ea va merge mai departe, chiar dacă nu-şi dorește acest lucru, chiar dacă te vrea doar pe tine. Ea însă va merge mai departe pentru că știe ce merită și nu știe cum să fie de acord cu iubirea mediocră.

Ea vrea iubire reciprocă. Vrea discuții despre orice, vrea să adauge vieții tale valoare, vrea să-ți ofere dragostea, vrea să-ţi fie cel mai bun prieten. Vrea un parteneriat. Ea nu vrea să se întâlnească cu tine doar pentru că se simte singură, vrea o legătură adevărată. Ea vrea să împărtășească viața cu tine.

Însă când tu nu-i oferi nimic în schimb, ea va înceta să depună efort. Atunci când nu apreciezi cât de mult te iubește, cât de mult dorește să-ţi ofere, ea îşi va lua totul înapoi. Când nu faci nimic, ea îl va găsi pe cel care o va aprecia.

Ai făcut-o să iubească pe altcineva, atunci când i-ai permis ego-ului să-ți controleze inima și te-ai pierdut în aceste jocuri și atenție falsă. Atunci când ai făcut-o să simtă că nu eşti pregătit, când nu i-ai dat nicio șansă, deși ea a cerut doar asta.

Sursa