8 LUCRURI pe care o femeie puternică NU le va TOLERA într-o relație

Tuturor ne place să credem despre noi că suntem femei puternice, independente și curajoase. Cu toate acestea, vom continua să acceptăm unele lucruri care nu corespund puterii noastre teoretice. Însă o femeie puternică nu va tolera niciodată anumite lucruri, pentru că ea se iubește și se respectă suficient. Iată care sunt ele:

1. Lipsa de respect

Da, fiecare femeie vrea să fie iubită. Însă femeia puternică apreciază respectul și mai mult. Dacă nu respecți femeile în general, nici măcar nu te gândi să te întâlnești cu o fată puternică. Ea nu va tolera lipsa de respect. O femeie puternică își cunoaște valoarea. Ea cere respect de la toți, în special de la partener. Dacă vei încerca să o umilești, ea nu va tolera acest lucru, indiferent cât de mult te iubește. O femeie puternică nu va fi niciodată într-o relație în care nu este tratată aşa cum merită.

2. Scuzele

Ceea ce știe fiecare femeie puternică, este că nu există niciun fel de scuze. Dacă un bărbat vrea să-și petreacă timpul cu tine sau doar să-ţi audă vocea – el va face asta. Când îţi dorești ceva, găsești o cale. Iar când nu dorești, găsești scuze. După acest principiu se conduce femeia puternică.

Asta nu înseamnă că nu înțelege că bărbatul poate fi ocupat sau că ea nu acceptă scuzele – dimpotrivă, ea va aprecia un bărbat sincer care este suficient de matur să-și poată asuma responsabilitatea pentru acțiunile sale. Însă dacă simte că el îi testează răbdarea, că își cere scuze prea des, ea va înțelege că este timpul să plece.

3. Controlul

Una dintre principalele caracteristici ale unei femei puternice este independența. Ea nu-ţi va permite niciodată să-i controlezi viața. Ea are propria viață și interese, iar bărbatul este doar o parte din ea. Tu sau iubirea pentru tine tine nu are putere asupra ei. Dacă eşti în căutarea unei femei care ţi se va supune în toate privinţele, caută în altă parte.

4. Trădarea

Deși trădarea este un lucru cu care nimeni nu ar trebui să fie de acord, de fapt, multe îndură asta. Dar nu şi femeia puternică. Ea nu va tolera trădarea sub nicio formă: nici flirt, nici corespondență cu alte fete. Nu, ea nu te va urmări, dar imediat ce va înțelege că o înșeli, poți să-ţi strângi valizele. Nu îți va oferi a doua șansă, nu va spera că poate te vei schimba. Și nu se va învinovăți. Ea va pierde tot respectul pentru tine.

5. Minciuna

O femeie puternică – este o femeie inteligentă și dacă ai decis să o minți, cu asta i-ai umilit şi ofensat mintea. Mai devreme sau mai târziu te va descoperi. Și atunci îşi va pierde toată încrederea în tine. O femeie puternică spune adevărul și așteaptă același lucru de la bărbat.

6. Manipularea emoțională

Oricât ai încerca, nu vei reuși să-i reduci stima de sine, pentru că ea crede în sine, orice ai face şi ai spune. Ea își cunoaște valoarea și nu va lăsa pe nimeni să o trateze rău. Atunci când în relație există manipularea emoțională, un partener devine mai “mic” decât celălalt, iar o femeie puternică nu va permite acest lucru în relațiile ei.

7. Gelozia

O femeie puternică crede că acesta este un semn de insecuritate și imaturitate, de aceea nu vrea să vadă asta în partenerul ei. Te-a ales, deci nu vede niciun motiv să fie geloasă. Dacă tu eşti gelos fără niciun motiv, ea va decide că ai probleme cu încrederea. În plus, gelozia ta poate fi o încercare de a o controla cu cine comunică sau contactează, iar o femeie puternică nu are nevoie de asta.

8. Să fie o opțiune de rezervă.

Dacă vrei să fii cu o femeie puternică, ea trebuie să știe că este unica pentru tine. Acest lucru nu înseamnă că te va împiedica să te vezi cu prietenii, familia sau să te îndepărtezi de hobby-urile tale. Dar în ceea ce privește relațiile personale, ea nu va permite niciodată să fie o opțiune de rezervă. Ea nu te va aștepta până când vei face o alegere. Dacă neglijezi o femeie puternică, nu aștepta ca ea să rămână în viața ta.

Sursa