Nici nu încerca să înțelegi Scorpionii: 10 adevăruri incredibile despre acești nativi

Dacă ai întâlnit un reprezentant al acestui semn zodiacal, ține cont de sfaturile de mai jos:

1. Scorpionii întotdeauna domină și țin situația sub control. Ei deseori joacă pe curiozitatea ta, până când vine momentul să te asedieze, de aceea nu te relaxa.

2. Scorpionii câștigă mereu. Sunt mari manipulatori și personalități puternice. Mai bine să fie de partea ta, atunci vei avea de câștigat, oricând.

3. Scorpionii sunt oameni închiși. Dacă Scorpionul nu vrea să dezvăluie pe rețelele de socializare că se întâlnește cu tine, nu este pentru că te minte sau te înșală. Totul e pentru că nu vrea să atragă atenția asupra vieții sale private.

4. Scorpionii vor să cunoască totul despre tine. Sunt cercetători curioși. Va fi interesat de tot ceea ce faci și e mai bine să fii sinceră, în caz contrar va fi și mai intrigat și va ajunge singur la adevăr.

5. Scorpionii sunt intrigați de secrete și fapte misterioase. Sunt fascinați de lucrurile “întunecate”, sunt interesați de moarte, groază, supranatural și uneori chiar ocultism. Trebuie doar să accepți pasiunile lor ciudate și să nu-i judeci.

6. Scorpionii sunt renumiți pentru sarcasmul lor. Lucrurile pe care le găsesc amuzante te pot speria. Nu-i judeca pentru asta. Doar apreciază umorul subtil în lucruri și situații teribile, el simplifică viața.

7. Scorpionilor nu le pasă ce cred alții despre ei.

8. Scorpionii sunt oameni extrem de onești. Nu-l întreba dacă ţi se potrivește această rochie, când de fapt, te face plinuță. Neapărat vei auzi adevărul.

9. Scorpionii sunt apărători loiali, înnăscuți. Dacă îi spui că cineva te-a împins în metrou, te-a “ofensat” la locul de muncă sau te-a intimidat în clasa a treia, te va îmbrățișa, apoi va găsi agresorul și îi va da o lecție bună.

10. Scorpionii sunt extrem de s*xuali. Nu încerca să te împotrivești. Nu vei putea. Dacă în mod misterios eşti atrasă de un tip ciudat cu barbă, care doarme în metrou pe un ziar, cel mai probabil e născut în luna noiembrie și este uimitor în pat.

Sursa