Iată ce înseamnă să te întâlnești cu un bărbat matur, nu cu un “băiețel”…

Sâmbătă seara. Observi la masa din apropiere un tânăr interesant. Poate cauți imediat un motiv să începeți discuția sau doar aștepți când totul se va întâmpla de la sine. Aţi început a vorbi. Flirtați. Faceți schimb de numere. Poate chiar schimb de sărutări la despărțire. Şi plecați.

Duminică seara şi telefonul tău sună. Este el. O parte din tine avea speranța că va suna imediat, iar cealaltă parte nu aștepta sunetul lui.

Te-a sunat pentru că a fost interesat de tine şi vrea să ştii asta. El vrea să te cunoască. Vrea să te vadă în afara cafenelei haotice unde v-aţi cunoscut. Vrea să înțeleagă ce se întâmplă între voi. Vrea să vadă cum eşti într-o atmosferă “normală”. Vrea să te vadă.

Îţi propune să vină să te ia, nu pentru că ar vrea să ştie unde locuiești, ci pentru că simte că aşa este necesar. Va bate la uşă, nu-ţi va trimite mesajul: “am ajuns, sunt aici”. Îţi va deschide uşa mașinii, nu pentru că ai putea să-ţi strici manichiura, ci pentru că aşa a fost educat.

În niciun caz nu va permite să achiți pentru ceva. Dacă te oferi să achiți pentru tine, îţi va refuza politicos oferta.

Când ajungeți acasă, te va conduce până la uşă. Se va apleca spre tine pentru un sărut. Nu se așteaptă la asta, dar speră. A fost doar o întâlnire, însă a fost un cosmos mic despre cum poate fi relația cu el.

Când te întâlnești cu un bărbat adevărat, el va fi sincer cu tine. Îţi va spune ceea ce alții se tem să spună și dacă va fi deranjat de ceva, îţi va spune asta cu tact și respect, fără să te umilească şi să te insulte.

Un “băiețel” însă îşi va ascunde emoțiile şi te va face să te simți inadecvat. El niciodată nu-şi va asuma responsabilitatea pentru greșelile sale. “Băiețelul” nu ştie cum să soluționeze problemele într-un mod adult. Bărbatul poate discuta problema, iar băiețelul doar va fugi de ea.

Când te întâlnești cu un bărbat, el va încerca să mențină relația puternică. “Băiețelul” se va bucura de vremurile bune și va dispărea imediat ce va începe răul. Bărbatul va continua să salveze relația, dacă știe că merită, iar “băiețelul” va lăsa lucrurile așa cum sunt, pentru că aşa e mai ușor.

Când te întâlnești cu un bărbat, el va dori să decidă ce faceţi cu relația voastră, pentru a ști – că el este unicul om din viața ta și tu ești unica din viaţa lui. “Băiețelul” va aștepta până când vei decide tu ce faci cu relația voastră, evitând orice responsabilitate și obligații.

“Băiețelul” are grijă doar de sine, iar bărbatul ştie ce-i poate oferi femeii sale.

Sursa