Există 2 trăsături ale bărbaților care resping femeile. Iată care sunt ele…

Înainte priveam bărbații necăsătoriți, trecuți de 40 de ani şi nu înțelegeam – ce nu este în regulă la ei. Şi bani are, şi aspectul exterior este normal, şi parcă nici om rău nu e. Pentru femeie ar fi candidatul perfect, dar din anumite motive el este singur.

De ce? Acum ştiu. Cel puţin un burlac misterios am reuşit să-l descopăr.

Mi s-a întâmplat să comunic cu un astfel de domn şi chiar de la început mi-a spus că îşi caută soţie, vrea familie, copii, s-a săturat de aventuri. Minunat – mă gândesc eu, ascultându-l. E un pic cam în vârstă, dar poate e om bun şi intenții serioase are, îi voi da o şansă – mă gândesc eu.

După ce şi-a anunțat intențiile, a început să-mi vorbească despre fosta iubită, care s-a dovedit a fi o persoană “groaznică”. L-a înșelat de bani, iar el nu iubeşte deloc femeile mercantile. În final s-a dovedit că ea l-ar fi obligat să plătească pentru călătoria peste hotare, unde tot el a invitat-o. Adică el a invitat fata cu care dormea într-o călătorie peste hotare. I-a cumpărat bilet, i-a plătit cheltuielile timp de două săptămâni, iar l-a sfârșitul concediului i-a adus contul, unde ea trebuia să achite jumătatea ei. Fata desigur, a rămas surprinsă şi a refuzat să achite.

Pot să vă spun că pentru cina la care m-a invitat, el nu numai că nu a plătit, dar a mai şi calculat scrupulos partea sa.

Şi asta nu e tot.

Zgârcenia nu a fost singura catastrofă. În timpul întâlnirii a fost extrem de plictisitor şi enervant. Pentru fiecare dintre cele două băuturi alcoolice comandate de mine, a ridicat o sprânceană și m-a urmărit cu privirea nemulțumită. “Nu bei prea mult? – m-a întrebat el, când mi s-a adus al doilea pahar de vin. În același timp, el destul de calm bea whisky. Despre faptul că fumez, nici n-am îndrăznit să zic ceva. Pe lângă nemulțumirea față de “alcoolismul” meu, și-a exprimat nemulțumirea pentru toate sferele vieţii mele.

Și dacă la începutul serii mi s-a părut interesant și drăguț, până la final mă luptam cu dorința să fug, să-l las singur. Există două trăsături ale bărbaților care resping femeile: zgârcenia și pedantismul. El le-a combinat pe amândouă. Și în drum spre casă nu mai aveam nicio îndoială cu privire la motivul pentru care nu era căsătorit.

Când în faţa ta s-ar părea că ai un candidat ideal, dar în trecut nu are niciun divorț, niciun “am locuit împreună timp de 7 ani”, asta îţi spune doar un singur lucru: fugi de el.

Sursa