Femeia care acordă atenție acestor 5 lucruri – este cea cu care vreau să fiu

Asta este lista a ceea ce poate face o femeie pentru a-mi atinge sufletul. Deși acest lucru este destul de subiectiv, cred că mulți bărbați îşi doresc la fel. O femeie care acordă atenție acestor momente – este cea cu care vreau să fiu. Deci:

1. Ea trebuie să vrea mă cunoască

Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care îl putem oferi omului drag – este să fim alături de el complet. Femeia are nevoie să o asculți, să-i arăți că încerci să o înțelegi, să o apreciezi pe ea şi ceea ce face. Cu o astfel de atenție EA înflorește.

Dacă vrei să ajungi la sufletul unui bărbat încearcă să-l cunoști – să-l vezi, să-l auzi și să-i spui că îl vezi, îi vezi sufletul. Vei rămâne surprinsă ce nivel de intimitate spirituală și sensibilitate îi poate provoca asta.

2. Ea trebuie să se bucure de ceea ce fac şi cum o fac

Pentru bărbat cea mai mare bucurie este să-şi folosească abilitățile, puterea și corpul pentru a face ceva. Poate pregătește cina, face sport sau doar mută mobilierul – urmărește-l şi arată-i că îți place. Spune-i cât este de s*xy când face ceva. Bărbații au nevoie de complimente.

3. Ea trebuie să-mi spună cum se simte alături de mine

Dacă are fluturi în stomac, dacă-i bate inima mai des atunci când spun sau fac ceva, dacă săruturile mele o excită – să-mi spună despre asta. Femeia trebuie să vorbească despre sentimentele sale, astfel și eu mă voi simți mai aproape de ea. Trebuie să știu că însemn ceva și atunci voi ţine minte fiecare clipă petrecută alături de ea.

4. Ea trebuie să fie alături de mine şi la bine şi la greu

În momentele dificile bărbații de obicei, “fug în peștera lor.” Societatea ne învață să ne soluționăm singuri problemele. Însă, dacă femeia cu adevărat îşi face griji, ea nu trebuie să lase bărbatul singur. Nu este neapărat nevoie să încerce să-l ajute şi să insiste cu întrebări, e suficient doar să manifeste grijă şi atenție.

5. Ar trebui să fie interesată de hobby-urile mele.

Da, bărbații și femeile percep lumea diferit, și asta e bine. Lumea feminină este mai senzuală, mai subtilă și dinamică, schimbându-se rapid. Bărbatului îi este dificil să o înțeleagă repede. Însă va încerca, dacă va vedea că femeia este de asemenea, interesată de lumea sa. Pune-i întrebări, cere-i să-ţi explice ceva, de exemplu, despre sporturile extreme, arte marțiale sau mașini – și vei fi surprinsă cât de entuziasmat va fi!

Sursa