6 motive pentru care Sagetătorii sunt cei mai buni prieteni pe care ţi-i poate trimite Universul

Fiecare dintre noi are nevoie de un astfel de om alături, cu care vei putea privi toată ziua telenovele şi nu te va critica pentru câtă pizza ai mâncat. Pentru a îndeplini acest rol, avem nevoie de o persoană specială. Această persoană specială este un om din zodia Săgetătorului. El este acel prieten bun pe care l-ai cerut atât de mult Universului.

Iată 6 motive pentru care toată lumea are nevoie de un prieten-Sagetator

1. Săgetătorul – este lipsit de egoism

Deşi are nevoie de timp pentru a începe să te trateze bine, de îndată ce o va face, vei înțelege ce inimă mare are. Săgetătorul întotdeauna îi pune pe ceilalți pe primul loc şi cu bucurie îi ajută atunci când au o problemă. El este acel tip de persoană care va lăsa tot ce făcea şi va veni la tine cu fursecuri proaspăt coapte, după ce i-ai scris că te-ai despărțit de iubit.

2. Sunt loiali

Nu doar Leii se pot lăuda cu această calitate. Săgetătorii de asemenea, o au. Şi haideți să recunoaștem: este o mare ușurare atunci când nu trebuie să-ţi faci griji că omul te va trăda sau doar se preface că îţi este prieten. Săgetătorul întotdeauna te va sprijini, din momentul în care ai început să fii prietenul lui.

3. Sunt direcţi

Una dintre calitățile Săgetătorului, pe care o poți iubi sau urî, este faptul că e foarte direct. Ea se poate manifesta în orice, de la cum arată îmbrăcămintea ta până la sfaturi într-o relație, dar îţi va spune totul direct – fără a înfrumuseța lucrurile și fără lingușire.

Nu face asta cu intenții rele, doar îşi face griji sincer pentru tine și crede că adevărul dur este mai bun decât minciuna dulce!

4. Sunt excentrici.

Se spune că fiecare este ciudat în felul său, dar Săgetătorii duc asta la un nivel complet diferit. Însă nu vă faceți griji, nu este așa de rău! Dacă Săgetătorul se comportă ciudat, înseamnă că se simte confortabil alături de tine. Și tu te poți simți confortabil alături de el. Există un fel de ușurință atunci când eşti lângă acest semn zodiacal, care-ţi permite să te relaxezi, să fii sincer şi real. Doar acceptă asta.

5. Sunt activi

O călătorie neplanificată? – Sunt de acord! O călătorie în Mexic? – Minunat! Marți? – Nicio problemă!

Îţi poţi invita prietenul Săgetător în orice aventură. Pentru că îi place să exploreze lucruri noi sau să facă ceva care îi aduce satisfacție.

6. Sunt optimişti

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru atitudinea lor pozitivă. Când ţi-e greu, inspiră-te de la Săgetător, pentru a-ți reaminti că vremurile proaste nu vor dura pentru totdeauna. Săgetătorul va fi întotdeauna alături de tine pentru a-ţi reaminti că mâine va ieși soarele.

Sursa