Rămâi puternică atunci când toţi așteaptă să fii slabă…

Rămâi puternică – atunci când oamenii pleacă. Nu te pierde – atunci când oamenii te pierd. Găsește-te. Găsește-ţi frumusețea în propriile detalii, găsește-ți acele părți pe care oamenii le-au trecut cu vederea, găsește-ţi puterea, pentru că odată ce o găsești, nimeni nu ţi-o va putea lua.

Rămâi puternică – atunci când lumea îţi întoarce spatele. Stai în fața furtunii, chiar dacă vântul te dă jos din picioare, stai. Este normal – să te bată viaţa, să sângerezi, însă nu e normal să lași lumea să te facă slabă. Lumea doar vrea să te facă mai puternică, verificând cât de mult poți rezista.

Rămâi puternică – atunci când nu te poți ridica din pat. Când genunchii îţi tremură, iar pe suflet ţi-e greu – târăște-te. Târăște-te până când vei putea merge, până când vei putea alerga și alergă până când vei putea zbura. Începe cu ceva, dar ridică-te din pat. Trezește-te, pentru că doar așa se luptă pentru viață. Doar aşa poţi învinge ceea ce nu poți controla.

Rămâi puternică, pentru că puterea ta – este scutul tău. Este ghidul tău. Este lumina ta. Deși e mai ușor să spui decât să faci, asta poate fi făcut. Chiar dacă este nevoie de ani de practică, o poți face.

Rămâi puternică, pentru că asta e singura cale prin care vei împiedica oamenii să te frângă. Rămâi puternică, pentru că ești mai tare decât experiențele, problemele şi durerea ta.

Rămâi puternică, pentru că problemele tale nu se vor rezolva de la sine, demonii tăi nu vor dispărea peste noapte și nu vei putea lupta cu tine însuți, când toată lumea se află în război cu tine.

Rămâi puternică, pentru că eşti o luptătoare și luptătorii nu întotdeauna înving, dar nu încetează niciodată să lupte, să încerce. Ei niciodată nu renunță.

Rămâi puternică – pentru că într-o zi oamenii te vor privi ca pe o sursă de inspirație, ca pe cineva care a luptat, s-a împotrivit, dar a rezistat.

Rămâi puternică – pentru că puterea ta îi face pe alţii puternici.

Sursa