Meriţi acea IUBIRE pe care încerci să o dai altora…

Dacă cineva ți-ar oferi ocazia, ai fi cea mai strălucitoare stea de pe cer. Ai pregăti cafeaua în diminețile de luni sau supa în sezonul răcelilor. Ai petrece cu el toată duminica în pat. Dacă cineva doar ţi-ar oferi ocazia, l-ai cuceri cu pasiunea ta neînfrânată și grija nelimitată.

Însă ai realizat că nu este totul atât de simplu: nu fiecare e pregătit să aprecieze ceea ce eşti gata să-i oferi. Au existat și vor exista oameni care urăsc cafeaua dimineața şi preferă să facă față singuri răcelii. Au existat și vor exista oameni care nu vor să stea în pat, care vor confunda sentimentele tale – cu nebunie, iar grija ta o vor considera – o prostie.

Au existat și vor exista oameni care nu vor putea suporta toată dragostea pe care o poți oferi. Ei vor lupta cu inima ta imensă, o vor frânge și o vor adapta formei și mărimii lor. Ei vor spune că ești prea multă, că trebuie să pleci.

Iar tu trebuie să-ţi reamintești că dacă inima ta iubitoare nu se încadrează în mâinile lui slabe şi nepregătite, nu este pentru că eşti prea multă, ci pentru că această persoană nu trebuie să obțină toate astea.

Meriți acea iubire pe care încerci să o dai altora. Eşti – o raritate care strălucește într-o lume ce nu înțelege cum poţi iubi astfel. Meriți să-l întâlnești pe cel care nu-ţi va cere să-ţi moderezi temperamentul iubirii, care va fi încântat de pasiunea ta. Meriți să-l întâlnești pe cel care va dori şi mai mult să aprindă flacăra iubirii tale.

Între timp, folosește lumea ca o rază, iar experiența – ca jăratic, pentru a nu te stinge până la sosirea celui a cărui iubire va fi egală cu a ta.

Autor: Bianca Sparacino “Semințe plantate în beton” 

Sursa