“Nu am purtat-o și nici nu o voi purta!”: 10 răspunsuri sincere ale celor care nu poartă verigheta

Purtarea verighetei este o tradiție veche, pe care, de altfel, nu este obligatoriu să o respecți. Nu contează de ce faci asta: nu-ţi place faptul că ai un inel, inelul în sine sau altceva. Iată cum explică acest lucru femeile care nu poartă permanent sau deloc inele.

1. “Îmi este extrem de incomod să lucrez cu inelul la computer. Da, poate este o scuză ciudată, dar așa îl simt. Petrec aproximativ jumătate din timp la calculator şi inelul de obicei îl pun într-o cutie. Îl port doar la întâlniri, petreceri și alte evenimente.” – Elena, 32 de ani.

2 “Nu-l port, pentru că nu-mi plac deloc inelele. În plus, este destul de scump și nu mă simt confortabil, mi-e frică să nu-l pierd sau să fiu victima hoților.” – Daniela, 28 de ani.

3. “Nu-mi place această tradiție. Mi-a cumpărat inelul fără să-mi ceară sfatul. Nu port inele, dar cel mai important – nu vreau să atrag atenția asupra vieții mele personale. Dacă pun inelul – toată lumea imediat începe să se intereseze, iar mie nu-mi place asta.” – Maria, 25 de ani.

4. “După nuntă, am lucrat un an acolo unde inelele sunt interzise. Și după asta nu m-am obișnuit să-l port.” – Agnes, 27 de ani.

5. “Lucrez foarte mult în grădină şi mâinile îmi sunt deseori murdare. Așa că îl pun numai atunci când ies undeva.” – Ramona, 35 de ani.

6. “Niciodată nu mi-a plăcut să-l port. Mă gândeam că mă voi obișnui mai târziu, dar nu s-a întâmplat.” – Julia, 30 de ani.

7. “N-am purtat bijuterii şi nici nu voi purta.” – Alina, de 23 de ani.

8. “L-am pierdut.” – Cristina, 28 de ani.

9. “Degetul mi s-a mărit şi a trebuit să-l scot. În plus, acum mă joc mult cu fiul meu și în timpul distracției aş putea pierde uşor inelul.” – Eva, 27 de ani.

10 “Inelul absoarbe energia omului, așa că îl am, dar nu-l port niciodată.” – Mariana, 30 de ani.

Sursa