20 de fraze spuse de femei şi care este adevăratul lor sens…

Spre deosebire de bărbați , femeile au modul lor de a comunica, sensul adevărat al căruia se ascunde în subtext. Pentru a înțelege femeia, în mod ideal bărbatul ar trebui să aibă cel puţin o prietenă – una care să-i traducă ceea ce vrea să-i spună prietena sau soția lui.

De fapt, bărbatului îi va fi imposibil să înțeleagă întreaga profunzime a comunicării, dar trebuie să încerce, acest lucru chiar se așteaptă de la el. De aceea îţi oferim câteva sugestii:

1. “Bine” – traducerea: opusul lui “bine”. Asta înseamnă că disputa s-a încheiat, discuțiile s-au încheiat.

2. “Trebuie să vorbim” – traducerea: Eu trebuie să vorbesc. Tu trebuie să asculți.

3. “Nu sunt furioasă” – traducere: Sunt extrem de furioasă.

4. “Sunt aproape gata” – traducerea: Voi fi gata când mă voi pregăti. Poate în 10 minute sau poate într-o oră. Găsește-ţi ceva de făcut.

5. “Nu trebuie să faci, dar..” – traducere: Dacă nu vei face asta, ne certăm inevitabil.

6. “Fă ce vrei” – traducerea: Acesta este un test al conștiinței tale. Nu trebuie să-ți spun ce să faci. Trebuie să mă cunoști deja suficient de bine pentru a înțelege ce atitudine am pentru un lucru sau altul. Și cel mai probabil, dacă spun asta, nu vreau să o faci.

7. “Vom vorbi despre asta mai târziu” – traducerea: Sunt atât de supărată, încât nu pot gândi normal în acest moment. Trebuie să mă gândesc la tot și să colectez o “bază de dovezi”.

8. “E atât de drăguț” – traducere: Mulțumesc pentru cadou. Dar nu este ceea ce mi-am dorit.

9. “Nimic” – traducere: Chiar mă întrebi ce nu este regulă? De parcă nu știi.

10. “Te-am iertat” – traducere: Am decis că pot trăi cu asta. Dar trebuie să știi că voi folosi asta împotriva ta până la moarte.

11. “În asta arăt grasă?” – traducere: Dacă răspunzi “Da”, eşti un idiot. Spune-mi că arăt grozav.

12. “Nu-mi este foame” – traducere: Comandă-ţi ce doreşti, dar să știi că voi încerca totul din farfuria ta. Și nu trebuie să-mi spui nimic despre asta.

13. “Să nu ne grăbim” – traducere: Sunt interesată şi de alt tip și încă n-am decis care dintre voi îmi place mai mult.

14. “Ce ai spus?” – traducere: Ți-am oferit încă o ocazie să corectezi rapid prostia pe care tocmai ai spus-o.

15. “Te întâlnești pe cineva?” – traducerea: Da, sunt interesată de tine. Nu vreau să-mi pierd timpul și energia dacă ai pe cineva. Dacă ai, atunci fii sincer. Dacă nu, atunci ia în sfârșit numărul meu de telefon.

16. “E frumoasă?” – traducere: Spune-mi că eu sunt simpatică. Și e mai bine să faci asta fără să te uiți la cealaltă.

17. “Hai să luăm un câine” – traducere: Vreau copii, dar nu vreau să te sperii. În funcție de răspunsul tău, voi înțelege cât de pregătit ești.

18. “Totul e bine, nu-ți fă griji” – traducere: Te-am rugat de câteva ori să pui raftul și nu ai făcut-o. Nu mă pot baza pe tine.

19. “Posibil” – traducere: Nu.

20. “Vom vedea” – traducere: Nu.

Sursa