10 cazuri în care ar trebui să-i ignori mesajele. Nu-ţi pierde timpul cu el!

10 cazuri în care ar trebui să-i ignori mesajele:

1. Atunci când l-ai uitat definitiv, iar el încearcă să se întoarcă din nou în viața ta. Nu-i permite să continue jocurile murdare cu tine. Meriți să mergi mai departe. Meriți să-ţi găsești fericirea fără el. Nu-l lăsa să te țină legată, pentru ca să te poată trage spre el când vrea.

2. Atunci când continuă să te confunde. Corespondența ar trebui să fie interesantă şi nu stresantă. Nu trebuie să stai şi să încerci să înțelegi fiecare cuvânt din mesaj. Găsește-l pe cel care spune ceea ce gândește.

3. Atunci când îţi scrie pentru prima dată în câteva săptămâni și știi că o face pentru că e beat. E neplăcut să ştii că îşi aminteşte de tine doar sub influența alcoolului. Trebuie să fii în gândurile lui când e treaz. Când gândește clar și ia decizii raționale.

4. Atunci când ţi-a ignorat ultimele 10 mesaje. Este un ipocrit dacă așteaptă să-i răspunzi imediat la mesaje, când ţi le-a ignorat pe ale tale.

5. Atunci când ai ieşit cu prietenii. Nu manifesta lipsă de respect față de prieteni, distrăgându-te des la telefon. Bucură-te de timpul petrecut cu ei.

6. Atunci când are nevoie doar de s*x, iar tu vrei ceva mai mult. Dacă sunteți interesați de lucruri diferite, atunci nu va ieși nimic. Și nu contează cât de mult vrei să-l săruți. Acest sărut va duce doar la s*x si nimic mai mult.

7. Atunci când începe o discuție, rugându-te să-i trimiți un selfie cu tine goală. Acesta este un semn evident că are nevoie doar de corpul tău. Însă ar trebui să-ți dorească și sufletul.

8. Atunci când se întâlnește cu alta şi flirtează cu tine, este mai bine să-i ignori mesajele. Nu-l ajuta să înșele altă persoană.

9. Când eşti beată. Doar nu vrei să spui ceva de care vei regreta mai târziu. Nu este nimic mai oribil, decât să te trezești dimineața cu o durere de cap şi cu telefonul plin de mesaje rușinoase.

10. Atunci când simţi că discuţia voastră îţi va aduce mai mult stres, decât bucurie. Nu vei deveni o persoană rea, dacă vei ignora mesajele lui. Dacă e un tip toxic nu trebuie să pierzi nicio secundă pentru el. Mai bine utilizează acest timp pentru tine.

Sursa