5 fraze spuse de bărbat, care sugerează încheierea relației

Iubirea este una dintre cele mai confuze emoții pe care le-a cunoscut omenirea vreodată. Acest sentiment este numit complex, întrucât nu poate fi definit cu adevărat, având multe manifestări. Depinde de atitudinea față de acest fenomen. Unii pun iubirea pe primul loc, alții nu sunt capabili să arate cel puțin câteva emoții.

Şi cum să înțelegi că nu mai eşti iubită? Uneori e dificil, întrucât iubirea mai e şi oarbă. Iubind nu observăm semnele evidente, nu auzim acele fraze importante care sugerează acest lucru. În acest articol, îţi vom prezenta câteva fraze pe care ţi le va spune cel care a încetat să te iubească.

1. Fă ce vrei

Această frază spune că ai devenit indiferentă pentru el. Nu-l mai interesează ce faci. Dacă băiatul te iubeşte, el se interesează de tine şi te va susține în orice situație.

2. Exagerezi

Dacă bărbatul face astfel încât să te simți vinovată, el va evidenția asta în acest mod. Dacă te plângi ca ai o problemă, iar el îţi spune eşti prea concentrată asupra ei, atunci a încetat să te iubească.

3. Găsește-ţi pe altcineva, dacă nu-ţi place

Dacă îţi spune asta, înseamnă că  vrea să pleci din viaţa lui. Dacă te-ar iubi şi prețui, nu te-ar trimite la altul.

4. Este problema ta, nu a mea…

Dacă nu-l mai interesează problemele tale, atunci nu te mai iubeşte. Un bărbat iubitor se preocupă atât de problemele sale, cât şi de cele ale femeii iubite. El depune efort să o ajute.

5. Te iubesc “cu adevărat.”

La prima vedere, îţi poate părea o glumă. Vei întreba cum o persoană iubitoare să nu-ţi spună această frază. Da, ai dreptate parțial. Aici totul se ascunde în cuvântul “cu adevărat”. Dacă bărbatul îţi spune că te iubește, atunci te iubeşte. Însă când adaugă cuvântul “cu adevărat” asta înseamnă că el însuși se convinge pe sine de acest lucru.

Este important să ştii că aceste fraze nu sunt semne exacte că nu te mai iubeşte. Dar faptul că sunt alarmante, trebuie să știi. De aceea, fii atentă la ele pentru a-ţi salva relația. Este foarte important să comunicați cât mai des şi cât mai direct, fără aluzii. Fără comunicare IUBIREA moare.

Sursa