Iubești un Capricorn? Iată 7 adevăruri pe care trebuie să le cunoști!

Dacă iubești un Capricorn, iată cum parcurgi calea alături de o persoană ambițioasă, loială, perseverentă și organizată:

1. Capricornii sunt perseverenţi

Capricornii merg direct spre țintă. Ei au un vis și dorința de a-l transforma în realitate. Pot face multe lucruri în același timp și iubesc compania.

2. Au standarde înalte

Pentru Capricorni este important ca partenerii lor să tindă de asemenea spre o viață bună și realizări noi. Te vor iubi, indiferent de mărimea salariului tău. Doar că au nevoie de un subiect interesant, despre care să poată discuta cu tine.

3. Lucrează foarte mult

Munca – este obsesia Capricornului. El îi oferă cea mai mare atenție și forţe. În timp ce unii cad de la oboseală, Capricornii vin cu idei noi și rezolvă noi sarcini.

4. Sunt oneşti, uneori direcţi

Fiind cu un Capricorn, vei auzi întotdeauna adevărul, însă asta este și una dintre cele mai mari probleme ale lui. Obsesia lor pentru onestitate, nu este pe placul multor oameni. Însă ei nici nu tind să fie pe placul tuturor.

5. Sunt foarte competitivi

Competitivitatea Capricornului împreună cu puterea sa intelectuală, il poate face un coleg excelent în echipă și un concurent fără teamă. Şi e mai bine dacă va fi de partea ta.

6. Sunt dedicați oamenilor apropiați

Semnele Pământului sunt loiale şi de încredere, iar mediul apropiat joacă un rol important pentru ei. Dacă un prieten are probleme, Capricornul imediat va veni să-l susțină şi desigur, nu va uita să ia şi whisky cu lămâie. Chiar îşi poate anula o întâlnire, dacă cineva din familie sau cei dragi vor avea probleme.

7. Sunt parteneri fideli

Capricornul nu se va grăbi să înceapă o relație, dacă va considera că ea îi poate lua prea mult timp, însă dacă decide că meriți, neapărat va fi cu tine.

Sursa