Cum înțelegi că ai întâlnit un bărbat “normal”? Iată 7 semne care te vor ajuta să-l recunoști!

În conversațiile femeilor adesea poţi auzi fraza: “Îţi vei găsi un bărbat normal şi vei vedea cum viaţa imediat se va îmbunătăți.” Dar cine este bărbatul “normal”, unde “crește”, unde poate fi găsit? Mă tem că întâlnirea cu un astfel bărbat, întotdeauna e precedată de ani buni de căutare, un fel de plată karmică pentru viitoarea fericire. Însă poți înțelege că l-ai întâlnit după următoarele semne:

1. Capacitatea de a lupta cu fricile sale.

Bărbații adesea se tem de medici, lipsa de bani, eșec în pat, accidente de mașină și multe alte lucruri. Deci, asta este un tip normal, care scrâșnind din dinți, va merge la medic, va învăța să economisească sau să câştige mai mult, nu va urca beat la volan, va admite că, uneori se întâmplă eșecuri în pat, și soluția pentru toate problemele de mai sus le găsește ca pe o sarcina personală, și nu problema celorlalți.

2. Înțelegerea diferenței dintre psihologia masculină și cea feminină

Bărbatul “normal” știe că femeile sunt fiinţe emoționale, mai complexe și imprevizibile. El îi oferă posibilitatea să fie aşa cum a creat-o natura şi nu scoate o listă cu pretenții. De ce? Pentru că aceasta este farmecul comunicării dintre sexe, dacă vom fi la fel, atunci unde este interesul?

3. O realizare clară a ceea ce-şi dorește în fiecare moment.

“Acum mi-e foame, acum vreau să dorm, acum sunt obosit. Peste o oră voi merge la serviciu, la ora 11 seara mă întorc acasă, acesta este ultimul pahar “- aşa a decis, aşa a făcut. În diferite situații de viață, astfel de oameni își dau seama rapid cum să soluționeze problemele și sunt greu de indus în eroare.

4. Bărbatul “normal” nu are motive să mintă

Nici despre când a plecat de la prieteni noaptea trecută, nici despre veniturile sale, nici despre statutul său civil. Regulile sunt foarte simple: spunând adevărul de la început, el evită certurile din cauza minciunilor.

5. Tendinţa spre iubire

Bărbatul “normal” este capabil să accepte şi să întoarcă iubirea prin toate metodele şi nu fuge de sentimente.

6. Capacitatea de a-şi recunoaşte greşelile

Nu-i va cădea coroana de pe cap, dacă va spune: “Am făcut o prostie, iartă-mă”. De asemenea, va fi capabil să repare aceste greșeli şi să nu le mai repete.

7. Fidelitatea faţă de copii

Nici divorțul, nici alte probleme catastrofale nu-l pot împiedica să fie tată.

Sursa