Pentru ce o femeie realizată ar avea nevoie de bărbat?

Ei bine, spune-mi cel puțin un motiv pentru care o femeie realizată ar avea nevoie de un bărbat?

Îmi amintesc, cândva am citit un articol în care un bărbat explica de ce bărbații realizați trecuți de 40 de ani, nu au nevoie de relații permanente. Au bani suficienți pentru a angaja pe cineva să gătească, să spele, să calce, să facă ordine în casă etc. Să ieși, întotdeauna poţi găsi pe cineva şi opțiuni vor fi nu doar una.

Dacă vorbim despre beneficiile s*xului regulat în relațiile stabile, atunci, pentru un bărbat matur, această întrebare nu este relevantă, și în al doilea rând, dacă ai succes, atunci s*xul – nici nu este o problemă. În plus, bărbatul matur pe lângă muncă, are o mulțime de hobby-uri și activități: vânătoare, baschet (fotbal, volei, etc.), saună cu prietenii, călătorii, pescuit, etc. Și nicio limită de timp!

Să respingem de la început argumentele “aşa a fost întotdeauna” și “aşa e de la natură”. Vorbim despre aici și acum, în prezent.

Deci…Viaţa în comun. Sincer? Bărbatul doar împovărează viaţa în comun. Nu pe bărbat îl împovărează, ci el cu sine o împovărează. Șosetele aruncate – sunt un fleac. De obicei, e așa cum i-a insuflat mama. Cineva trebuie să aibă grijă de tine. Iar eu fiind independentă, o persoană separată nu pot înțelege în niciun fel, cu ce bucurie. Cu ce ​​bucurie, eu trebuie să urmăresc ca îmbrăcămintea lui să fie curată, să fie îngrijit şi sătul, el fiind un om la fel de adult ca şi mine? Dacă îmi apare necesitatea să am grijă de cineva, pentru asta există copiii sau animalele. Deci, grija pentru altă persoană adultă e doar cu condiții: eu – ţie, tu – mie;

Un alt moment. Se crede că bărbatul este cel care întreține familia. Şi dacă tu te-ai descurcat singură cu asta? Şi continui să te descurci? Apartament ai. Reparație ai făcut. Nici măcar nu-ţi faci griji pentru “cine va bate un cui sau va pune un raft pe perete? Cine va instala mașina de spălat?” – acum cu succes se descurcă oamenii special instruiți pentru asta.

Puteți spune, şi cum rămâne cu susținerea? Bărbatul e slab, psihologic nu e rezistent. Pentru susținere, femeile s-au dovedit a fi mai de încredere. Să-ţi facă vizite la spital. Să-ţi dea bani în împrumut. Să-i spui amarul la o cafea. Discuțiile de suflet – e mai bine să le faci cu femeile.

Oh..da.. un lucru important! S*exul. Aceeași situație ca şi la bărbați. Nicio problemă. Opțiunile sunt de la 22 şi.. E o chestie de gust. Faptul că eşti într-o relație stabilă nu garantează s*xul regulat și de calitate. La bărbați, există aceleași motive ca și la femei: „ sunt obosit“, „ am probleme la locul de muncă“, „acum nu-mi stau gândurile la asta“, sau „dacă mă încălzeşti puțin“ (asta este cel mai urât!).

În continuare, nu este atât de important, dar interesant: Privesc serialul preferat şi ce-mi mai place mie şi mă gândesc…fericire….fericire că:

– nu-ţi ia nimeni telecomanda şi nu încearcă să caute ştiri pe toate canalele Tv;

– nimeni nu-mi spune că se uită la telenovele doar femeile proaste;

– poţi să-mi torn un pahar cu vin şi nimeni nu-mi va reproşa: “Vezi să nu te îmbeţi!”

– poţi să beau o cafea la 11 noaptea şi să nu aud: “Vei putea adormi?”

– pot să privesc 16 episoade ale serialului preferat într-o singură zi şi nimeni nu mă va certa pentru asta.

– fac ce vreau, lucrez cum vreau.

– nimeni nu privește pe la spate când scriu şi nu comentează:”Nu-i interesant” sau “Iar scrii mesaje bărbaților ?”

– nimeni nu spune despre clienții mei: “ce idioți vin la tine”

– cu siguranță, doar eu decid ce machiaj mi se potrivește, ce să port, în ce culoare să-mi vopsesc părul şi în general, ce lungime ar trebui să aibă părul meu.

Deci, sunt mulțumită. Mulțumită de ceea ce am. Eu iubesc. Pentru asta, am un băiețel și o fetiţă mare. Mama, sora, finuții mei. Dragii mei prieteni. Există multe lucruri pe care încă le doresc. Thai boxing, meditația dinamică a lui Osho, salsa, tango, călătorii, bucătăriile lumii, decorațiuni, filme și opere de artă, autori complecși și cărți noi, grija de aspectul exterior, engleza, chineza și …

Ei bine, spune-mi cel puțin un motiv pentru care o femeie realizată ar avea nevoie de un bărbat?

Autor: Lilia Akhremchik

Sursa