8 lucruri pe care bărbații ar dori să le primească de la femei, dar nu vorbesc despre asta

Se spune că bărbații sunt prea direcți în declarațiile lor. Spre deosebire de femei, tendința de a spune ceea ce crezi – este una dintre diferențele de bază ale bărbaților. Însă când vine vorba de relațiile romantice, chiar şi bărbații nu mai sunt ei înșiși. Astăzi vă vom spune despre ce-şi doresc bărbații de la femei, însă le este teamă să vorbească despre asta.

Să primească respect

Reprezentanții sexului puternic consideră că cea mai importantă condiție pentru relațiile armonioase este respectul femeii faţă de bărbat. Însă nu toate fetele înțeleg sensul ascuns al acestei condiții. Va trebui să convingi partenerul că gândurile, deciziile și sentimentele lui sunt importante pentru tine.

Să i se ceară ajutorul

Chiar şi cea mai puternică şi independentă femeie ajunge uneori în impas, când se confruntă cu lucruri care nu-i sunt specifice: repararea automobilului, ceainicului electric sau curățarea laptopului de viruși. Chiar şi pungile cu alimente nu va fi prea fericită să le care ea. Bărbații nu sunt împotriva egalității, dar în secret vor să oprească această nebunie. Ei vor ca iubitele lor să le ceară ajutorul.

Să audă complimente

Cuvinte frumoase şi laudă merită nu numai fetele. Orice bărbat vrea să audă lucruri frumoase în adresa lui. Doar că nu uita – cuvintele trebuie să fie sincere.

Să ceară susținere

Orice bărbat vrea să fie sigur că familia lui – este un suport sigur. Sentimentul de susținere este unul dintre cele mai plăcute lucruri, de aceea nu ezita să-i spui cât de mândră eşti de realizările lui. Vei putea vedea o reacție uimitoare.

Puțin efort pentru el

Alesul tău va fi încântat să ştie că depui efort să arăți bine pentru el. Machiajul şi o ținută elegantă vor face din tine o regină, iar antrenamentul va accentua curbele dorite ale siluetei tale.

Cere-i sfatul

Există o modalitate foarte bună de a-i arăta alte-i persoane că opinia ei este importantă pentru tine. Nu riști să iei o decizie importantă sau te afli la o răscruce de drum? Cere-i opinia şi roagă-l să-ţi vorbească despre experiența lui de viață. Arată-i că acțiunile lui sunt pentru tine un ghid, te încântă și te inspiră.

Recunoștință

Nu uita să-i mulțumești iubitului, pentru seara minunată pe care aţi petrecut-o la restaurant. Răsplătește-l cu un zâmbet, un sărut și cuvinte calde. El trebuie să fie sigur că îi apreciezi eforturile.

Spațiu personal

Este extrem de dificil, atunci când eşti îndrăgostită şi vrei să petreci cât mai mult timp cu el. Nu veți putea petrece 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Dar asta nu înseamnă că ai dreptul să-i ceri un raport, să fii geloasă și să faci scandal, dacă bărbatul întârzie de la muncă. Trebuie să înțelegi că el de asemenea are nevoie de spațiu personal, pentru a se întâlni cu prietenii și hobby-uri “masculine”.

Sursa