5 Tipuri de bărbați pe care femeile încearcă să-i evite. Ţine-te cât mai departe de ei!

În majoritatea cazurilor, atunci când îşi aleg partenerul de viață, femeile au multe cerințe. Fiecare vrea ca viitorul soț să fie educat, inteligent, să aibă o funcție bună sau perspective de creștere în carieră. Multe doresc să vadă alături de sine un bărbat amuzant, care merge la sala de sport de trei ori pe săptămână și nu are obiceiuri proaste. Însă există şi alte tipuri de bărbați de care femeile fug ca de foc:

1. Bărbatul şomer

Acele timpuri când femeia nu acorda atenție situației financiare a bărbatului, demult nu mai sunt actuale. Când vrei să-ţi întemeiezi o familie, nu eşti prea entuziasmată de perspectiva că vei întreţine familia, copiii și vei lucra pentru doi. Vrei să fii încrezătoare într-un viitor stabil, dar pentru asta, bărbatul tău trebuie să aibă o sursă permanentă de venit.

2. Bărbatul afemeiat

În toate timpurile, femeile au încercat să evite bărbații care nu trec cu vederea nicio fustă și tind să domine în pat. Acest lucru nu înseamnă că fetele nu au nevoie de s*x, însă atunci când îţi creezi o familie, acest tip de comportament al bărbatului arată neatractiv. Nimeni nu va dori să aștepte ore întregi la fereastră, suspectându-l de o altă infidelitate. Bărbatul afemeiat nu se va calma nici după căsătorie sau nașterea copiilor.

3. Bărbatul agresiv

Bărbații brutali, caracterul cărora se asociază cu agresivitate și răutate, sunt buni doar pe ecrane și pe afișe. În viaţa reală, nu vei dori să trăiești cu un psihopat fermecător, gata să aplice forţa pentru cea mai mică greșeală. Când unul dintre parteneri este prea agresiv, cu o mare probabilitate poţi spune că această căsătorie este nefericită pentru celălalt. Chiar dacă bărbatul nu aplică violența fizică în viața de zi cu zi, cu greu vrei să trăiești cu un om ce emană negativitate.

4. Bărbatul imatur

Unele femei adoră rolul de mamă grijulie. Ele sunt gata să-și dădăcească soții, să ia decizii pentru ei, să le cumpere lucruri, să plătească facturile și să-i scape complet de grijile casnice. Însă atunci când în familie apare primul copil, situația se poate schimba radical. În curând, soția va înțelege că nu mai este atotputernică, gata să intre în foc pentru bărbat. Atunci când întreaga responsabilitate pentru familie stă pe umerii fragili ai femeii, această povară mai devreme sau mai târziu te va frânge cu greutatea ei. Majoritatea femeilor caută pentru viaţă un bărbat care îşi asumă responsabilități, capabil să gândească rațional şi ia decizii singur.

5. Bărbatul sceptic

Femeile nu vor să trăiască lângă cineva care crede că doar opinia lui este singura corectă. El critică și comentează fiecare pas pe care îl faci. Este neplăcut: să depui eforturi în anumite lucruri și ca răspuns să primești doar dezaprobare.

Sursa