Cea mai bună decizie pe ai luat-o vreodată – să începi o relație cu un SCORPION!

8 calități, care fac acești nativi unii dintre cei mai buni parteneri!

1. Scorpionul este extrem de loial

Scorpionul se îndrăgostește greu, dar dacă o face, va fi extrem de loial. Nu te va părăsi niciodată și nu va fi ispitit de nimic. Este obișnuit cu o atenție sporită şi vede când cineva este atras de farmecul lui mistic. Sunt misterioși și închiși, iar acest lucru atrage oamenii, însă ei nu sunt interesați de cei pe care nu-i iubesc. Cu oamenii pe care îi iubesc sunt deschiși, oneşti și nu vor face niciodată nimic pentru a pune în pericol relația.

2. Sunt sinceri

Întrucât Scorpionul este un semn care înțelege intuitiv oamenii şi poate vedea motivele lor ascunse, el nu va dori să aibă secrete faţă de partenerul său. Deși e închis de felul său, se comportă astfel doar pentru că are nevoie de timp să se deschidă şi de îndată ce va face acest lucru, vei vedea în faţa ta cel mai sincer om pe care l-ai întâlnit vreodată.

3. Pun interesele altora mai presus decât propriile interese

Când Scorpionii învață să facă faţă emoțiilor puternice, ei devin cei mai buni vindecători, iubiți și prieteni. Sunt extrem de sensibili, arătându-şi imensa profunzime a sentimentelor. Scorpionii sunt primii care îţi vor întinde o mână de ajutor, atunci când văd că ai nevoie de ea.

4. Nu sunt de acord cu mai puţin decât merită

Scorpionii nu încep relații de scurtă durată, care nu au un viitor previzibil. Ei își protejează inima și sunt foarte conștienți. Se confruntă cu o mare luptă interioară, devin mai buni decât erau și nu se vor dărui celui care nu vede ce valoare are. Dacă Scorpionul vrea să fie cu tine, consideră-te un om foarte norocos, pentru că în mintea lor deja este o listă a motivelor pentru care te-a ales.

5. Sunt neînfricați

Scorpionii nu ştiu cuvântul “a abandona”. El nu există în vocabularul lor. Nu vor fugi la primele semne ale unor probleme, indiferent cât de mari sunt. Ei nu se tem de eșec sau durere emoțională și sunt obișnuiți să facă faţă situațiilor dificile. Sunt capabili să treacă peste dificultăți fără ajutorul cuiva.

6. Intensitatea lor nu are egal

Scorpionii trăiesc la maxim. De aceea, nu e de mirare că atunci când se îndrăgostesc, o fac din tot sufletul. Sunt independenți, nu au nevoie de cineva care să-i ajute să prospere. Când îşi doresc ceva, nimic nu-i împiedică să atingă obiectivul, și atunci când vor obține ceea la ce aspiră, se vor ține de asta cu toată puterea lor, devenind un partener loial, curajos și de încredere.

7. Sunt pasionali

Scorpionii – nu sunt doar iubiți pasionali, ei pun pasiune în tot ceea ce fac. Atunci când îşi urmează talentul şi dorințele  adesea reușesc, pentru că sunt oameni extrem de motivați.

Sunt încântați de lucruri noi, ceea ce îi face oameni curioși, încrezători și mândri, de aceea partenerul lor va trebui să fie deschis la tot ce e nou și interesant.

8. Îi protejează pe cei dragi

Ultimul lucru pe care şi-l dorește Scorpionul, este să piardă pe cineva pe care-l iubește, de aceea dacă vede că relația lor este amenințată, va trece într-un regim de protecție. Nu vrea ca nimic să-i afecteze relația, deoarece rareori găsește oameni cu care este conectat la nivel emoțional.

Dacă te întâlnești cu un Scorpion, niciodată nu te vei simți neputincios sau lipsit de iubire. El întotdeauna îţi va proteja inima. Scorpionii pot fi insuportabili, dar tot ceea ce-şi doresc sunt relații oneste, deschise și sigure.

Sursa