4 Lucruri pe care bărbatul nu ţi le va IERTA niciodată!

Femeile au proprietatea să ierte, uneori dificil, însă pentru bărbați e şi mai dificil să o facă. Există câteva lucruri pe care bărbatul niciodată nu le va putea ierta complet, chiar dacă iubeşte femeia.

1. Infidelitatea

Există lucruri pe care bărbații nu le iartă și, potrivit sondajelor – aceasta este trădarea. Poate fi vorba atât de trădarea intimă, cât şi emoțională.

În momentul în care soţia îşi înșală soţul, ea îi arată că-i este indiferent şi toate planurile lor comune sunt doar o iluzie. Pentru bărbat, acest lucru este o lovitură sub centură. De asemenea, el nu va putea ierta dacă ea se crede mai presus în relație. Natura însăși a stabilit că bărbatul este capul familiei, chiar dacă salariul soției este de câteva ori mai mare.

2. Prostia feminină

Bărbații, în majoritatea cazurilor, nu pot suporta prostia feminină. Mitul precum că iubesc femeile prostuțe, dar frumoase, demult e istorie. Dacă bărbatul are alături, nu doar o femeie frumoasă, dar și inteligentă, erudită, asta îl flatează.

3. Refuzul 

Deseori bărbații se supără atunci când îi refuzi în pat. În special dacă s-a ajuns la momentul culminant şi tu îi spui -“Am obosit” sau clasicul “Mă doare capul”.

4. Comparațiile

De asemenea, bărbatul nu te va ierta dacă îl vei compara cu un alţi bărbaţi. Bărbatul tău trebuie să fie unic şi cel mai bun din întreaga lume.

Trebuie să ţii minte un adevăr simplu: cu bărbatul trebuie să te comporți aşa, cum îţi doreşti ca şi el să se comporte cu tine. Ar trebui să înveți să-l înțelegi, iar dacă îl superi, încearcă să te pui cel puțin pe un minut în locul lui.

Sursa