Nu te îndrăgosti de Femeia-Berbec, dacă nu ești pregătit să respecți aceste adevăruri!

Niciodată nu te îndrăgosti de Femeia-Berbec, dacă nu-ţi dorești să fii demascat. Când te înșeli, ea îţi va spune asta. Când se înfurie, va țipa la tine. Nu se va reține pentru confortul tău.

Ea întotdeauna se va gândi mai întâi la sine. Poate părea egoistă, dar de fapt se iubește pe sine. Ea știe ce merită și nu va lăsa pe nimeni să o mintă.

Femeia-Berbec se plictisește repede. Nu vrea să meargă la același restaurant în fiecare săptămâna și să urmărească același film. Este neliniștită când stă într-un singur loc, știind că viața plină de evenimente trece pe lângă ea.

Va fi extrem de sinceră cu tine. Majoritatea oamenilor spun minciuni “albe”, dar numai ea îţi va spune adevărul. Și nu-i pasă dacă ţi-e greu să-l auzi.

Ea te va scoate din zona de confort. Întotdeauna îşi dorește să încerce lucruri noi – localuri, produse, aventuri. Vrea să exploreze lumea. Vrea să vadă tot ce se poate vedea.

Pentru ea nimic nu este suficient. Vrea mereu mai mult. Mai multă atenție. Mai multă afecțiune. Mai multe sărutări. Nu este niciodată mulțumită. Se află mereu într-o căutarea fericirii.

Îi place să facă lucruri neașteptate, spontane. Te va suna la două noaptea să-ţi spună că merge într-o călătorie sau că a decis să facă scufundări. Este curajoasă și iubește lucrurile extreme.

Te va înnebuni din cauza emoțiilor. Când e fericită, nu încetează să vorbească. Când e tristă, nu se va putea ridica din pat. În sentimentele ei nu există un “mijloc de aur” și fiecare dispoziție se manifestă din plin.

Femeia-Berbec este geloasă. De fiecare dată când vorbești de fosta. De fiecare dată când te uiți la altă fată. Sau o învingi în joc. Este foarte competitivă, de aceea urăște să se simtă o ratată. Îi place să învingă.

Ea nu se teme să se apropie fizic. Te va lua de mâna în public sau te va săruta în fața străinilor. Nu-i este teamă să-și arate afecțiunea.

Te va face să te simți ca un băiețel. Va flirta și te va face să mori de râs. Te va face să te simți un sălbatic, un nebun plin de viaţă. Te va iubi cu pasiune, așa cum nu te-a iubit nimeni.

Dacă vă veți desparți, niciodată nu o  vei mai întâlni şi niciodată nu vei mai dori pe altcineva.

Sursa