5 cele mai iubitoare zodii. Ești şi tu printre ele?

Semnul zodiacal afectează în mod semnificativ personalitatea oamenilor și modul în care aceştia acționează și gândesc. Care dintre semnele zodiacului știu cu adevărat cum să iubească? La ei, acest sentiment este mai profund, mai puternic, mai sincer și mai durabil decât la celelalte zodii.

1. BERBEC

Berbecul este probabil unul dintre cele mai iubitoare semne astrologice. Deși la început îi este dificil să arate și să exprime tot ceea ce simte în interior, apoi însă, cedează și crede că dragostea este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate experimenta omul. Acest semn se îndrăgostește rapid și arde de pasiune mult timp. Berbecului nu-i place să-și arate iubirea în public, în ciuda temperamentului său. Dacă ai alături un Berbec, consideră că eşti o persoană norocoasă!

2. RAC

Când vine vorba de relaţii , Racii sunt cei mai buni și foarte atașați de partenerul lor. Deși li se întâmplă urcușuri și coborâșuri emoționale, acest lucru nu diminuează dragostea lor, însă uneori se pot ascunde în cochilia lor. Iubirea maternă, senzualitatea și imaginația sunt cele mai puternice calități ale Racilor. Dacă ţi-ai ales un partener din această zodie, ține-te strâns de el. Racul are necesitatea să răsfețe și să aibă grijă de oamenii pe care îi iubește. El va face întotdeauna tot ce îi stă în puteri, pentru fericirea ta.

3. TAUR

Taurul este o personalitate puternică şi de încredere. În dragoste, se comportă frumos și rafinat, adoră să-i facă pe plac partenerului. Oamenii acestui semn simt perfect limitele a ceea ce este permis și adesea sunt foarte sensibili. Venus este planeta lor dominantă, deci, dacă ați ales un partener Taur, veți obține cea mai gingașă, grijulie şi strălucitoare relație. Fiți pregătiți să primiți în mod constant mici cadouri, fără vreun motiv anume. Taurul va avea grijă de partener şi va înțelege din jumătate de cuvânt nevoile şi obiceiurile lui. Cu acest semn, dragostea este magie pură.

4. BALANŢA

Balanțele tind să fie în armonie cu oamenii, sunt persoane binevoitoare și împărtășesc tot ceea ce au cu cei dragi. Nu le plac conflictele și, din acest motiv, într-un cuplu cu Balanța, de obicei, nu se întâmplă certuri și dezacorduri puternice. Putem spune că acest semn a venit pe lume doar pentru a iubi și a fi iubit.

În sentimentele lor, Balanțele nu au limite, așa că nu te îndoi de relația care, cel mai probabil, va fi de neuitat. Balanța iubește echilibrul în toate sferele vieții sale: de la emoții și muncă, până la orice moment al vieții cotidiene. Emoțiile și sentimentele sunt extrem de importante, iar Balanța are o măsură ideală pentru a da exact acea iubire pe care o merită partenerul. Să fii cu o Balanță este o mare fericire şi noroc.

5. CAPRICORN

Fiind născuți în sezonul sărbătorilor de iarnă, Capricornii apreciază tradițiile de familie și se bucură de muzică, deși, în general, sunt ființe destul de rezervate. Sunt foarte practici și responsabili, de aceea alianța cu un Capricorn este o soluție excelentă, unde aproape garantat va exista sentimentul de securitate. Sunt oameni maturi și tind spre relații de încredere. Probabil nu se vor deschide complet la început, pentru a câștiga încredere în intențiile tale bune. La cât de dedicaţi sunt muncii, la fel de devotați vor fi şi partenerului.

Sursa