10 motive pentru care încă nu ai întâlnit omul tău

Poate că ești singură. Poate că ieşi cu cineva, dar nu eşti sigură că aceasta este omul tău. Poate că tocmai te-ai despărțit și nu mai crezi că vei întâlni pe cineva potrivit. Sau poate încă nu e timpul, pentru că:

1. Încă încerci să te regăseşti.

Încă încerci să înțelegi ce faci cu cariera şi viața ta. Mereu te gândești să te muți într-un alt oraş sau chiar o altă țară. Poate nu ești acolo, unde te așteaptă omul tău. Poate că nu ești acea persoană pe care el vrea și e gata să o iubească.

2. Eşti în continuă schimbare

Atunci când îţi acorzi mai mult timp ţie și nevoilor tale, începi să găsești noi hobby-uri, noi căi de dezvoltare, deoarece ai mai mult timp pentru tine când nu eşti într-o relație. De aceea, îţi schimbi mereu stilul de viață, oamenii cu care îţi petreci timpul și acest lucru treptat îţi schimbă opiniile despre iubire.

3. Ai avut o experiență negativă și ai nevoie de o pauză

Nu ai avut noroc în dragoste în ultima vreme, de aceea te-ai decis să iei o pauză de la orice și să te concentrezi pe alte lucruri, până când vei fi pregătită să te întâlnești din nou.

4. Încă nu ți-ai uitat complet fosta iubire

O parte din tine încearcă să meargă mai departe, însă în adâncul sufletului ştii că nu va fi corect să te întâlnești cu cineva, când în inima ta nu s-au răcit sentimentele din trecut.

5. Încă nu ştii ce-ţi doreşti

Nimeni nu vrea să recunoască faptul că nu ştie ce vrea şi pe cine caută, însă uneori acest lucru este adevărat. Preferințele tale se schimbă şi nu eşti sigură cu ce om vrei să-ţi petreci tot restul vieţii sau cine ţi se va potrivi mai bine.

6. Ţi-e greu să te desparți de viaţa ta independentă

Te-ai obișnuit cu libertatea, că iei decizii singură, că ai autoritate completă în viaţa ta. Poate că te simți atât de confortabil cu independența ta, încât ţi-e greu să accepți prezența cuiva în viaţa ta.

7. Plutești după flux

În societatea modernă, oamenii sunt obișnuiți să aibă multe opțiuni, deci dacă nu eşti destul de convingător, persoana pe care o placi va găsi cu ușurință pe altcineva. Dacă plutești după flux, poţi părea pasivă și dezinteresată în comparație cu alte persoane. Sau poate pur şi simplu, eşti atentă şi încă încerci să înțelegi de cine ai nevoie alături.

8. Nu eşti împotriva singurătății

Te-ai obișnuit cu ea, îţi place, de aceea nici nu simţi că pierzi ceva în această viaţă. Chiar ţi se poate părea ciudat, când te gândești că trebuie să trăiești cu cineva.

9. Nu-ţi sunt pe plac relațiile în reţea

Dacă nu faci cunoștință cu bărbaţii on-line, şansele tale să întâlneşti pe cineva se micșorează considerabil, pentru că acum majoritatea oamenilor fac cunoştinţă în reţea.

10. Pur şi simplu nu te grăbești să cauți pe cineva

Iată de ce nu te grăbești să dezvolți relații, dar mulți oameni pot percepe acest lucru ca lipsa dorinței de a face cunoștință.

Sursa