Asta este diferența dintre fetele cu care dorm și cea cu care mă voi căsători.

Scriitorul Paul Hudson crede că există o calitate importantă pe care neapărat trebuie să o posede viitoarea lui soție. Îţi propunem să afli răspunsul unui bărbat singur, la întrebarea care îi frământă pe mulți.

“Aș vrea să recunosc că deja am pierdut numărul femeilor cu care m-am întâlnit, am dormit, m-am distrat și de care m-am îndrăgostit. Nu văd nimic rău în a petrece timpul vesel, a-ţi descoperi sexualitatea și capacitatea de a iubi. Dar într-o zi, toate astea brusc devin fără sens.

Odată, fiind într-o relație, am început să mă îndoiesc dacă aceasta femeie este iubirea vieții mele. Și am decis că am nevoie de timp pentru a afla. Ieșeam la întâlniri, mă distram la petreceri și aveam relații cu diferite fete. Îmi pare rău? Uneori, da. Nu regret întâlnirile cu aceste fete. Regret doar că am crezut că de asta aveam nevoie.

Da, în acel moment mă relaxam. Eram atât de dornic de o astfel de viață, încât am decis să rup o relație minunată. M-am aruncat cu capul în viața nebună a unui tânăr stupid de 20 de ani. Și totul era bine, grozav chiar! Până când, în cele din urmă, am devenit mai conștient.

Mulți bărbați se mulțumesc doar cu s*xul. Nu toţi, dar majoritatea.

Ei nu caută mai mult, pentru că nici măcar nu înțeleg că au nevoie de mai mult. Veți spune că relațiile nu sunt doar s*x și voi fi de acord. Eu însumi am crezut asta mereu, și eram în căutarea dragostei. Dar mi se părea că nu m-am distrat suficient, că undeva într-un alt loc iarba e mai verde, de aceea eram mereu în căutare.

Nu aveam înțelepciunea să înțeleg că tot ce-mi trebuia, deja aveam.

Relația ideală era atât de aproape, dar nu eram pregătit pentru ea. Niciunul dintre noi nu era pregătit. Ne-am găsit unul pe altul, dar nu am crescut suficient, nu am acumulat înțelepciunea de a fi împreună. Povestea mea nu este unică, poate că mulți s-au regăsit în ea. Această relație a devenit pentru mine o experiență și, în general, ultimii 10 ani ai vieții mele au fost ca o lecție lungă.

Am realizat un lucru foarte important: există o diferență între femeile cu care ne întâlnim și cele cu care ne căsătorim. Asta nu este chimia, atracția fizică, munca prestigioasă și nici viziunile comune. Dar majoritatea oamenilor consideră aceste lucruri ca fiind baza relațiilor. Da, aceste lucruri sunt importante, dar numai la început, când între voi se aprinde o scânteie. Pentru ca relația să dureze, aveți nevoie de ceva mai mult.

Femeia cu care mă voi căsători, trebuie să fie capabilă să nu se supună propriilor convingeri și să privească obiectiv lucrurile.

S-ar putea să credeți că acest lucru nu este atât de important, dar vă greșiți. Problema multor oameni este că ei sunt ferm convinși că au dreptate. Noi, însă toți facem greșeli, mereu. Şi ceea în ce credeți, de multe ori este doar opinia voastră. Teorii şi gânduri pe care le acceptați drept adevăr.

Când eşti singur, acest lucru nu ţi se pare esențial. Însă într-o relație totul e diferit. Nu există o opinie, ci două, și foarte des ele sunt diferite. Ne certăm, spunem ceva ce nu trebuia să spunem și ne despărțim.

Viitoarea mea soție ar trebui să conștientizeze și să accepte aceste dificultăți. Eu caut o femeie înțeleaptă care știe că lumea nu este doar alb-negru și vede toate nuanțele ei.

Când vei întâlni femeia care te va ajuta să vezi versatilitatea și schimbarea realității, să știi: cu ea ai toate șansele unei uniuni perfecte.”

Sursa