Când va înţelege că nu mai ai nevoie de el – îi va fi dor de tine…

Îi va fi dor de tine, atunci când va vedea pe rețelele sociale că ai ieşit la plimbare și de data asta nu l-ai invitat. În special, dacă în fotografii lângă tine, va fi un tip nou.

Îi va fi dor de tine, când noaptea târziu nu-i vei răspunde la mesaj. Vei ignora mesajele lui până dimineață și, poate, chiar vei uita despre ce ţi-a scris.

“Îmi pare rău că nu ţi-am răspuns …” – vei scrie tu și nu-i vei mai explica nimic. Iar el, va crede că totul este bine, va fi bucuros să primească cel puțin un răspuns de la tine. Înainte îi răspundeai în câteva secunde și întotdeauna erai la telefon. Acum a venit rândul lui.

Îi va fi dor de tine, atunci când vei planifica o întâlnire cu el, iar apoi o vei anula, așa cum făcea el cândva.  Și în acest caz, el se va simți lipsit de importanță.

Îi va fi dor de tine când va vedea ceva care îi va aminti de tine. Îi va fi extrem de dor, când va auzi melodia ta preferată la radio. Și când în viaţa lui se va întâmpla ceva groaznic, va înțelege că tu erai singura care îl înțelegea.

Îi va fi dor de tine când nu vei mai apela la el cu problemele tale, din moment ce nu mai ai nevoie de sprijinul lui. Îi va fi dor de tine, când nu-i vei mai trimite din obișnuință mesajul de “Bună dimineața”, pentru că te vei trezi alături de altcineva, mai grijuliu decât el.

Îi va fi dor de tine când vei înceta să-l impresionezi, atunci va înțelege că ești uimitoare și se va urî că a înțeles acest lucru atât de târziu. Deoarece ştie că tu meriți ce-i mai bun.

A urmărit cum ai încercat să fii pentru el partida ideală, dar te-a făcut să simți că nu vei deveni niciodată. Îi va fi dor de tine când îşi va da seama că nu aveai nevoie de el, dar l-ai ales. Și va aprecia asta.

Și când va realiza toate aceste lucruri, va apărea la ușa ta într-un moment nepotrivit. Îţi va spune tot ce ai vrut să auzi înainte. Dar va fi prea târziu…

Sursa