Iată motivul pentru care e imposibil să uiţi un Scorpion!

Scorpionul este cel mai puternic semn din zodiac, de aceea oamenii adesea se tem de el. Este – un prieten credincios și un inamic de temut şi cu siguranță nu vei dori să ai un conflict cu el. Nu crede în statu quo, aşa că ori îl adori, ori te temi de el.

Fiind orientat spre obiective și succes, Scorpionul vede doar premiul care îl așteaptă la sfârșitul călătoriei.  Se concentrează pe ceea ce dorește și nu se oprește până nu realizează acest lucru. Dacă Scorpionul te va iubi, este de neclintit în devotamentul și dragostea lui. Va fi cu tine şi în vremuri bune, și în vremuri grele.

Scorpionul nu se îndrăgosteşte uşor, dar dacă se întâmplă acest lucru, poţi fi sigur(ă) că numele tău va fi sculptat în inima lui. Orice promisiune pe care ţi-a făcut-o, neapărat o va realiza în curând.

Când Scorpionul te iubește, nu-și ascunde sentimentele și nu te va înșela cu acțiuni confuze. El va fi prezent în toate aspectele vieții tale și nu va permite nimănui să stea în calea iubirii lui.

Încet, dar sigur, te vei îndrăgosti de el.

De un lucru poți fi sigur(ă): Scorpionul nu te va trăda niciodată. Este extrem de cinstit în sentimentele sale și dacă te iubește, cu siguranță vei şti asta.

Scorpionul nu pierde timpul cu relațiile ocazionale. Recunoaște doar relațiile de durată şi-ţi va promite iubirea, numai atunci când vrea să fie lângă tine.

Relația cu el nu este ușoară. Îți testează răbdarea, îţi verifică granițele, distruge zidurile și te dezarmează, îţi intră direct în inimă. El nu va înceta să depună efort până când nu i te vei deschide și îi vei aparține cu corpul și cu sufletul.

A iubi un Scorpion – nu este pentru cei cu nervii slabi. Însă, există ceva în el care te face să rişti. Farmecul său atrăgător și misterios este unic și, oricât vei încerca, nu-l poți uita. Cu siguranță vei dori să fii obiectul afecțiunii lui.

Iubirea lui este veșnică, este mai mare decât circumstanțele. Scorpionul doar vrea să te facă a lui și să te țină strâns, indiferent de ce se întâmplă. Nu te va lăsa niciodată să pleci și tu, la rândul tău, nu vei dori să-l lași să plece.

Sursa