Iată 10 Motive pentru care merită să te îndrăgosteşti de Femeia Săgetător

Femeile Săgetător – sunt speciale! Curajoase, frumoase, încrezătoare ele radiază succesul și știu ce vor de la viață. Optimismul lor este contagios, te vor susține în momentele dificile, iar spiritul aventurismului nu te va lăsa să te plictisești.

Iată încă 10 motive să te îndrăgostești de Femeia-Săgetător:

1. Încrederea în sine ţi se va transmite şi ţie.

Aceste femei știu cum să se comporte. Ele cunosc valoarea unui zâmbet fermecător și a cuvintelor dulci. În același timp, niciodată nu ocolesc adevărul şi nu sunt ipocrite. Doza sănătoasă de încredere în sine, pur și simplu nu le permite să se comporte josnic.

2. Pot construi o relație fără drame emoționale

Aceste fetiţe se pot apără atât pe sine, cât şi punctul lor de vedere. Dacă nu le place ceva, neapărat îţi vor spune adevărul. Preferă transparența absolută în relații. Nu trebuie să ai niciun secret faţă de ele. În schimb vei obține deschidere şi claritate completă. Oare nu e un lucru minunat?

3. Este ambițioasă. Motto-ul ei: “Visează la ceva mare – și vei obține ceva mare”.

Dacă Săgetătorul a decis că are nevoie de ceva, nimeni nu-l va opri! Domnilor, aceasta este într-adevăr o calitate rară!
E suficient să-i spui Săgetătorului despre visurile tale şi el imediat va începe realizarea lor. Cu condiția că nu se îndoieşte de dragostea ta.

4. Nu te va critica

Săgetătorii – sunt oamenii ce înţeleg mai bine decât alții, că toţi suntem diferiți și nu este nevoie să-i schimbi pe toţi după poftele tale. Ei știu că unii dintre noi nu sunt “rataţi”, ci oameni cu o viziune “unică”.

5. Adoră sportul şi aventurile

Și fotbal, şi baschet și șah! Săgetătorii – sunt cea mai bună companie în cazul în care trebuie să urmărești un meci sau să participi la el.

6. Femeile-Săgetător sunt un amestec unic de frumusețe şi inteligenţă

Femeile născute în această zodie sunt foarte inteligente și grațioase! Dacă una dintre ele devine soția ta, poți fi sigur: întotdeauna te va surprinde cu argumentele și cu un zâmbet dezarmant. Sunt femeile cu care poți vorbi despre politică, economie și literatură – despre orice! Și vei fi uimit de puterea lor intelectuală!
Fii pregătit: dacă vei avea o astfel de femeie, toți prietenii te vor invidia! ?

7. Săgetătorii sunt capabili să te surprindă cu părerile lor filozofice și politice.

Există o problemă? Nu poți găsi o soluție în nici un fel? Spune-i despre problema ta unui prieten născut în această zodie şi el va găsi cu siguranță răspunsurile!
Modul în care funcționează creierul lor este imposibil de înțeles. Se pare că însuși Universul le dă indicii!

8. Ştiu ce este o petrecere bună.

Dacă Săgetătorul se distrează, atunci o face cu adevărat. E suficient să intre în cameră şi atmosfera se schimbă imediat. Dacă ai un prieten din această zodie, poți fi sigur: te va face să râzi, să te distrezi și să dansezi, chiar dacă nu-ţi dorești. Aceasta este natura lor.

9. Iubirea lor este profundă

Da, la început pare că Săgetătorii se tem de responsabilități. Pentru asta există unele motive: femeile din această zodie se atașează foarte mult de parteneri. Dacă se vor despărți de foștii, pentru asta au motive emoționale puternice.

Pe de altă parte, dacă femeia-Săgetător nu obosește să-ţi repete că te iubeşte, atunci așa este. Poţi fi sigur că nu te va părăsi după primul eşec. Ea este femeia care va fi cu adevărat cu tine: şi la bine şi la greu.

10. Nu va fi doar iubita ta, va fi cel mai bun prieten. Întotdeauna!

Săgetătorii pot fi prieteni de încredere. Dacă ai avut norocul să întâlnești unul, poți fi sigur: viaţa ta, de acum înainte se va transforma în fericire!

Sursa: