Cele 10 reguli ale femeii în fața căreia nu va rezista niciun bărbat!

Cum devii o astfel de femeie, în fața căreia nu va rezista niciun bărbat?

Bărbații preferă combinația de stil și farmec feminin, armonie în imagine, comportament și stil de viață. Deci, iată 10 reguli importante ale unei femei interesante și dorite.

1. Îngrijește-ţi mâinile

Deseori, femeia este apreciată după mâini – cât de bine sunt îngrijite și în ce stare sunt. De aceea, este foarte important să le acorzi o atenție deosebită.

2. Îngrijește-ţi părul

De păr depinde imaginea ta – nu-ţi permite să ieşi cu părul neîngrijit, rădăcini nevopsite, capete despicate și în special, cu părul murdar. Păr moale la atingere – este ceea ce apreciază bărbații.

3. Alege corect parfumul

Parfumul –  este exact ceea ce va face bărbatul să se gândească la tine. Încearcă să găsești o aromă potrivită, care se aseamănă cu tine.

4. Poartă bijuterii

Se spune că diamantele, sunt cei mai buni prieteni ai fetelor… Dar dacă nu aveți bani pentru ele, puteți găsi multe alternative în magazinele de bijuterii. Doar că nu exagerați cu ele – bijuteriile în exces sunt considerate o manifestare a prostului gust.

5. Machiajul rafinat

O femeie frumoasă știe cum să-şi pună în evidenţă calitățile și să-și ascundă neajunsurile cu ajutorul machiajului. Ea înțelege, de asemenea, cu ce machiaj și în ce situație trebuie să apară.

6. Nu uita de epilare

Bărbaților nu le place părul nedepilat pe corpul femeii. Există, desigur şi dintre cei care preferă naturalețea, însă ei sunt mai puţini.

7.  Poartă pantofi eleganți

Potrivit bărbaților, încălțămintea pentru femei ar trebui să fie elegantă și să-i sublinieze fragilitatea. Desigur, bărbații preferă pantofii cu tocuri.

8. Urmărește-ţi manierele

Femeia adevărată este cea care știe să se comporte. Femeile vulgare și imprudente prea puțin sunt pe placul cuiva.

9. Nu uita de dezvoltarea personală

O femeie care știe să susțină o conversație, cucerindu-i pe toți cu carisma și cunoștințele ei, nu poate decât să fie dorită și seducătoare.

10. Ai grijă de frumusețea pielii

Fină, delicată, cu miros plăcut, pielea este atât de tentantă să fie atinsă. Neapărat acordă-i atenție.

Respectă aceste reguli simple și vei vedea că toți bărbații vor fi încântați de tine!

Sursa