10 lucruri pe care orice soț le “urăşte” în secret la soția sa

“A urî” – este un cuvânt puternic. Cu toate acestea, nici el nu descrie suficient câte griji îşi face soțul tău pentru tine. Da, da îşi face griji.
Bărbații nu întotdeauna își pot exprima emoțiile în cuvinte, de aceea, vă vom povesti despre câteva lucruri pe care ei nu le suportă la soțiile lor:

1. Bărbatul “urăște” când te doare ceva

Dacă te doare ceva, soțul tău suferă şi mai mult, pentru că nu te poate vedea cum suferi. S-ar schimba cu locul, dacă ar exista această posibilitate. Însă tot ce poate, e să încerce să te ajute să faci faţă durerii. În aceste cazuri, nu încerca să fii independentă şi să te descurci de una singură. Lasă-l să fie alături de tine.

2. “Urăște” atunci când plângi

Nimic nu afectează mai profund bărbatul, decât lacrimile soției. El ştie ce încărcătură ai asupra ta şi vrea să te susțină, însă nu întotdeauna ştie cum s-o facă. Sugerează-i cu ce te poate ajuta, pentru a elibera “greutatea” de pe umeri.

3. “Urăşte” când pleci departe

Soțul tău îţi duce dorul când pleci. Puțin probabil că va recunoaște acest lucru, însă aşa este. Mereu se gândeşte la tine când pleci din oraş. La urma urmei s-a căsătorit cu tine, pentru a putea petrece cât mai mult timp cu tine.

4. “Urăște” când nu eşti sigură de tine.

Soţul tău te iubeşte nu pentru că eşti perfectă, ci pentru că vede un potențial în tine. Dacă te concentrezi pe neajunsurile tale, atunci el vede părțile tale puternice. Vede cât eşti de minunată şi suferă enorm atunci când îţi pierzi încrederea în tine.

5. “Urăşte” când cineva se comportă urât cu tine

Orice bărbat are instinctul de a-i proteja pe cei dragi. De aceea, va fi extrem de furios când cineva încearcă să se folosească de tine sau se comportă urât. Uneori poate percepe situația chiar mai serios  decât tine. Să ştii că reacționează astfel, pentru că te iubeşte şi nu înțelege de ce cineva nu respectă cea mai importantă persoană din viața lui.

6. “Urăşte” când încerci să devii o altă persoană

Societatea ne impune mereu idei despre cum ar trebui să fie o femeie și o soție ideală. Dacă te-ai căsătorit cu un bărbat adecvat, el nu va aștepta să respecți aceste standarde false impuse. El te iubește pentru ceea ce ești şi nu vrea să te transformi într-o femeie, care, în opinia ta, îi va plăcea mai mult, adică o persoană complet diferită. Doar fii tu însăți.

7. “Urăşte” când nu-ţi reușește ceva

Soțul tău  vrea să te vadă femeie de succes și nu poate rezista când nu-ţi reușește ceva. El este unul dintre puținii oameni care vede cât timp și efort investești. Știe cât de mult lucrezi. Eșecurile fac parte din viața noastră. Amintește-ți că lângă tine e soțul tău, care este gata să te ajute.

8. “Urăște” când te simți jenată de corpul tău şi te consideri insuficient de frumoasă.

Pe parcursul vieții corpul femeii se schimbă, iar bărbații nu întotdeauna observă acest lucru. Este valabil, în special, după nașterea copiilor. Crezi sau nu, dar soțul tău nu s-a căsătorit din cauza corpului tău. El s-a îndrăgostit de simțul umorului, bunătatea ta şi pentru că se simte bine alături de tine.

Desigur, apreciază  dorința ta de a arăta bine, însă nu este cel mai important lucru pentru el. Nu poate suporta când te compari cu alte femei sau te simți mai urâtă decât altele.

9. “Urăşte” când îţi frânge inima

Să ştii că niciodată nu o face din răutate sau intenționat. Ca şi orice bărbat, el inițial spune, iar apoi se gândeşte. Dacă a făcut sau ţi-a spus ceva care te-a rănit, să știi că va regreta foarte mult acest lucru.

10. “Urăşte” când nu ești fericită

Toată această listă, de fapt, poate fi redusă la un punct: bărbații urăsc când soțiile lor nu sunt fericite. Punct. Prin urmare, data viitoare când face un lucru stupid, nu-i acorda atenție. La urma urmei, tot ce face soțul tău, o face din dragoste pentru tine.

Sursa