Mesajul emoționant al lui Keanu Reeves: “Nu pot deveni o parte a acestei lumi. Aleg calea mea…”

“Eu nu pot face parte dintr-o lume în care soții îşi îmbracă soțiile ca pe niște femei ușuratice, lăsând la vedere tot ceea ce ar trebui să fie intim. O lume în care nu există conceptul de onoare şi demnitate, iar pe oameni te poţi baza, doar atunci când îţi spun “Promit”.

O lume în care femeile nu-şi doresc copii, iar bărbații nu-şi doresc o familie.

Unde fraierii se consideră a fi oameni de succes, la volanul mașinilor cumpărate de taţii lor și oricine are puțină putere, încearcă să-ţi dovedească că eşti un nimeni.

O lume în care oamenii pretind cu ipocrizie credința în Dumnezeu, stând cu sticla de alcool în mână, fără a fi cât de puțin devotați religiei lor.

Unde conceptul de gelozie este considerat rușinos, iar modestia este un defect.

Unde oamenii au uitat de dragoste, căutând doar cea mai bună opțiune.

O lume în care oamenii aruncă bani pe fiecare zgârietură a mașinii lor, iar ei arată atât de patetic, încât doar mașina scumpă poate acoperi această realitate.

Unde băieții beau în cluburi de noapte banii părinţilor, strâmbându-se sub sunetele primitive, iar fetele pentru asta îndrăgostindu-se de ei.

Unde femeile şi bărbații demult nu se mai deosebesc şi unde toate astea la un loc se numește “libertatea de alegere”, dar cei care aleg o altă cale – sunt etichetați ca fiind înapoiați şi despoţi.

Aleg calea mea, dar e păcat că nu am găsit înțelegere în oamenii pe care i-am prețuit mai presus de orice… ” Keanu Reeves… “,

Sursa