15 gânduri înţelepte despre iubire, frumusețe şi viaţă spuse de o femeie puternică. Inspiră-te din ele.

Am făcut o selecție de gânduri frumoase și înțelepte spuse de o femeie puternică despre dragoste, frumusețe și viață. Inspiră-te din ele.

1.Dacă iubești – eliberează. Atunci când ești controlat, izolat, ţi se interzice să faci ceea ce-ţi dorești, eşti judecat pentru activitatea ta – asta nu este iubire. Iubirea – este libertate!

2. Femeia trebuie să emoționeze bărbatul, să creeze timp interesant petrecut împreună, să-i înfrumusețeze viaţa. Însă, de asemenea, trebuie să-şi facă viaţa ei, separat de cea de familie, să-şi facă o carieră. Ea trebuie să aibă ceva al ei, altfel bărbatul se va plictisi cu ea.

3. Iubirea – este dorința de a oferi, iar pasiunea – dorinţa de a lua.

4. Dificultățile fac oamenii puternici şi mai puternici, iar cei slabi devin răi şi asta îi distruge.

5. Trebuie să ne admirăm reciproc, să-i spunem persoanei iubite cât este de talentată, frumoasă. De ce să economisim pentru admirație reciprocă? Viața este atât de scurtă, toți suntem candidați la moarte.

6. Dragostea nu poate fi niciodată scurtă, ani și ani ea ne susține. Nu poate fi însoțită de resentimente, pentru că este un sentiment de victimizare. Cred că cel care iubeşte, este iubit de Dumnezeu. El devine unul cu Domnul și cere tuturor să Fie.

7. Iubirea și îndrăgostirea sunt două lucruri complet diferite. Îndrăgostirea este trecătoare. Îndrăgostindu-te, ești mereu animat. Cu iubirea, e mai complicat…

8. Dacă iubeşti, eşti gata pentru orice şi acest sacrificiu îţi aduce fericire.

9. Inima se zbate, se zbate, se zbate….şi va obține ceea ce vrea.

10. Frumusețea – este lumea ta interioară și cum lucrezi la ea, cum te păstrezi, ce fel de cultură ai în interior, așa arăți.

11. Dragostea este cel mai puternic drog din lume, şi oricine ajunge mai devreme sau mai târziu dependent de el.

12. Dacă nu iubești pe nimeni, pari a fi lipsit de sens.

13. Frumusețea întotdeauna este individuală, nu există canoane pentru ea, este permisă nebunia şi felul de a nu semăna cu nimeni. Frumusețea întotdeauna este Divină, acolo e Dumnezeu. Oamenii frumoși niciodată nu sunt aroganți, sunt întotdeauna prietenoși și calzi, nu le pare rău pentru un zâmbet, spun un cuvânt bun, fac un efort de a vorbi pe un ton binevoitor.

14. Nu faceți nimic pentru a impresiona bărbatul. Niciodată. Nimic. Din principiu. Dacă bărbatul nu s-a alăturat, înseamnă că nu trebuia să se alăture. Iubirea adevărată apare imediat şi nu pentru că vrei să legi pe cineva.

15. Oh, femeile,  sunt ca niște perle, strălucesc din toate părțile … E bine, atunci când femeia este diferită.

Sursa