Cum femeia înțeleaptă îşi face bărbatul să fie generos. Iată 6 trucuri!

Generozitatea este calitatea oferită de natură, incorporată în fiecare bărbat, trebuie doar să ştii cum să o “trezești” în iubitul tău. Iată 6 trucuri care-l vor face să fie atent și generos.

1. Bucură-te sincer de cadouri

De ce ne place atât de mult să oferim cadouri celor mici? Pentru că ei știu să se bucure sincer de ele! Cu cât vei fi mai bucuroasă şi vei reacționa la fiecare dar, chiar şi unul mic, cu atât mai mult el va dori te bucure din nou. Desigur, nu merge vorba de prefăcătorie – lipsa de sinceritate întotdeauna se simte. Însă a învăța să fii uneori “o fetiţă mică” care acceptă darurile cu admirație și bucurie, poţi şi chiar trebuie.

2. Cere ajutorul

Generozitatea merge mână în mână cu dorința de a avea grijă și de a proteja. Dacă bărbatul tău nu prea corespunde imaginii de cavaler-protector, merită să-ţi pui întrebarea: tu îi oferi această oportunitate? Cere-i ajutorul – chiar dacă la început poate fi dificil să o faci, iar vocea interioară îţi șoptește: “Mă voi descurca şi singură”. Una dintre necesitățile de bază ale bărbatului – este de a se simți util, şi atunci când îi oferi această senzație, el îţi va răspunde cu generozitate şi grijă sinceră.

3. Mulţumeşte

Femeile care-şi pedepsesc iubitul pentru zgârcenie cu un entuziasm de invidiat, însă care nu pot mulțumi din inimă, doar contribuie la faptul că bărbatul din zi în zi devine tot mai zgârcit. Pentru ca bărbatul să vrea să cheltuie bani pentru tine, apreciază-i eforturile și laudă-i mereu generozitatea – spune-i cât de importantă este această calitate a lui pentru tine și cât de mult admiri grija și atenția. Recunoștința și admirația sinceră pot face minuni. Chiar și cel mai economic bărbat, va dori să te înconjoare la nesfârșit cu grijă și cadouri, pur şi simplu, fără motiv.

4. Spune-i despre dorințele tale

Bărbații, din păcate (sau din fericire) nu pot citi gândurile şi aluziile, de regulă, le înțeleg cu greu. De aceea, nu aștepta că va “ghici” motivele nemulțumirii tale. Spune-i despre dorințele tale, dar nu sub formă de reproșuri, comparații sau cerințe fără compromis. Cea mai bună metodă – nu e critica şi manipularea, ci să-i spui despre sentimentele tale.

5. Permite-ți să visezi

Uneori noi înşine, blocăm în persoana iubită generozitatea, fără a conştientiza acest lucru. Ţi s-a întâmplat vreodată să-i răspunzi bărbatului la întrebarea: “Ce să-ţi dăruiesc draga mea?”, tu îi răspundeai: “Am tot ce-mi trebuie, nu cheltui banii.” Sau poate l-ai certat că ţi-a luat un cadou prea scump şi chiar i-ai propus să-l întoarceți înapoi? Această reacție – nu face decât să blocheze generozitatea bărbaților: care e sensul să aibă grijă de o femeie ce “are totul”. Femeile care au totul – nu se tem să viseze şi pot accepta darurile – cu recunoștință şi demnitate, fără teama că vor deveni “datoare” şi fără să calculeze fiecare bănuț cheltuit de bărbat.

6. Manifestă generozitate

Generozitatea – este o calitate care poate fi dezvoltată destul de repede, e suficient doar de creat o atmosferă corespunzătoare. Dacă vrei ca bărbatul să fie generos cu tine, învață tu însăți să fii generoasă – dăruiește atenție, timp și energie ţie și celor apropiați, fă surprize fără motiv, dăruiește cadouri mici – cultivă generozitatea în relația voastră, astfel bărbatul treptat singur va deveni mai generos și mai atent.

Sursa