Bob Marley: Cum este Dragostea pentru EA și pentru EL

Pentru EA:

El nu este perfect. Tu de asemenea. Şi niciunul dintre voi niciodată nu va fi perfect. Însă dacă te face cel puțin o dată să zâmbești, te face să te gândești de două ori, îţi permite să fii umană şi să faci greșeli, ţine-te de el şi oferă-i tot ce poţi.

El nu-ţi citeşte poiezii, nu se gândeşte în orice clipă la tine, însă îţi dăruieşte acea parte din sine, pe care o poţi distruge, şi el ştie acest lucru. Nu-i provoca durere, nu încerca să-l schimbi şi nu aștepta de la el mai mult decât îţi poate oferi. Nu-l critica.

Zâmbește-i atunci când te face fericită, strigă la el, dacă te înfurie, şi să-i duci dorul, când nu este lângă tine.

Iubirea este dificilă, atunci când este iubire. 

Nu există bărbați perfecți, dar întotdeauna există unul perfect pentru Tine!

Pentru EL:

Poate nu eşti primul bărbat din viaţa ei, nici ultimul şi nici unicul. Ea a iubit înainte de a iubi din nou. Însă dacă te iubeşte acum, ce îţi mai dorești?

Ea nu este perfectă, tu de asemenea, şi ambii nu veţi fi niciodată perfecți împreună. Însă dacă ea te face să zâmbești, cu atât mai mult gândeşte-te de două, dacă îţi permite să fii uman şi să faci greșeli, ține-te de ea şi oferă-i tot ce poţi.

Ea nu se gândeşte în orice clipă la tine, însă îţi oferă o parte din sine, chiar dacă ştie că îi poţi frânge inima. De aceea, nu o răni, nu încerca să o schimbi, nu analiza şi nu aştepta de la ea ceea ce nu-i stă în puteri. 

Zâmbește, când te face fericit, dă-i de știre când te înfurie şi să-i duci dorul când nu este lângă tine.

De fapt orice om te poate răni.

Trebuie doar să-l găsești pe cel, care merită suferințele tale.

Sursa