Neapărat așteaptă bărbatul care va aduce o scânteie în lumea ta. O scânteie care aprinde viaţa…

Nu este nimic rău să fii singură. Asta nu înseamnă că ceva nu este în regulă cu tine. Pur și simplu, aștepți pe cineva care te va iubi așa cum meriți.

Şi acest lucru este normal.

Este normal – să aștepți pe cineva care-ţi va răsturna lumea. Este normal – să fii pretențioasă până când acest bărbat special apare în calea ta. Este normal –  să fii singură, atât timp cât încerci să te cunoști mai bine, să afli ce vrei și ce-ţi trebuie în viață. Nu trebuie să te grăbești.

Așteaptă bărbatul care te va face să simți fluturi în stomac. Care te face să te simți frumoasă și puternică. Cel care-ţi va lumina lumea, de îndată ce îl vei vedea. Cel de care îţi va fi dor. Cel pe care îl vei dori.

Așteaptă bărbatul care te va adora. Care-ţi va spune în fiecare zi cum te apreciază și te iubește. Cel care-ţi va aduce fericirea.

Așteaptă omul care va găsi timp pentru tine. Care va fi mereu bucuros să te vadă şi niciodată nu-şi va amâna planurile pe care le are împreună cu tine.

Așteaptă persoana care te va susține. Visurile și obiective căruia coincid cu ale tale. Care vrea să te vadă mai bună și te va ajuta în asta.

Așteaptă bărbatul care va aduce o scânteie în lumea ta. O scânteie pe care nu ai mai simțit-o niciodată. Cea care aprinde pasiunea. Care aprinde viața.

Așteaptă bărbatul care va fi mândru de tine. Care te va motiva să devii mai bună și va sărbători victoriile împreună cu tine.

Așteaptă omul pe care-l vor iubi prietenii şi oamenii tăi apropiați. Cel pe care l-au vrut întotdeauna pentru tine. Când ei nu-ţi spun că meriți mai mult, ci sunt bucuroși că ţi-ai găsit fericirea.

Așteaptă bărbatul care te va face să simți cum îţi “cresc aripile”, iar ţie ți se pare că poți cuceri întreaga lume. Ţi se pare că poţi face totul când e lângă tine. Când sunteți împreună.

Sursa