6 Motive pentru care Peştii sunt un semn zodiacal greu de înţeles

Peștii sunt un semn al zodiacului frumos, educat şi grijuliu, însă mulți oameni înțeleg greșit aceste ființe vulnerabile. Iată de ce Peștii sunt un semn greu de înțeles…

1. Ei păstrează în sine o mare enigmă

Își petrec cea mai mare parte a timpului în lumea lor, ceea ce îngreunează stabilirea unui contact cu ei. Se vor deschide în cele din urmă, trebuie doar să le dai puţin timp. Doar tratați-i cu dragoste, respect și înțelegere și veți fi răsplătiți pentru asta cu încrederea lor, pe care o veți câștiga în cel mai scurt timp.

2. Peştii iubesc să fugă de realitate

Peștii își pot pierde rapid interesul pentru lumea modernă, deoarece nu reușesc să se supună regulilor ei. Ei nu sunt capabili să reziste ritmului în care se mişcă restul lumii, astfel că, la orice ocazie, încearcă să fugă în lumea propriilor gânduri și visuri, unde se simt foarte confortabil.

Dacă veţi înțelege acest lucru, veți percepe mai ușor momentele în care prietenii tăi Pești intră în lumea propriilor fantezii.

3. Ei îşi doresc să fie mai aproape de oameni, însă se tem să nu obțină o traumă psihologică.

Totul e pentru că Peştii sunt ființe grijulii şi responsabile, iar oamenii se folosesc de bunătatea lor. Ei îşi doresc relaţii apropiate, dar, pentru că s-au “ars” în trecut, nu-și pot permite să se deschidă până la capăt, de teama că vor fi răniți din nou.

Dacă eşti suficient de sensibil, vei avea șansa să descoperi toată frumusețea relației cu ei, fie că este romantică sau de prietenie.

4. Ei nu-şi pot ascunde sentimentele

Peștii sunt ființe emoționale, gata să-i ofere alesului sau alesei inima întreagă. Această calitate a lor nu de puține ori se transformă în traume psihologice. Chiar şi aşa, ei încearcă să vadă în oameni doar binele. Au așteptări prea mari de la relații, ceea ce duce deseori la dezamăgire.

5. Au necesitatea de a fi singuri

Peștii absorb cu ușurință negativitatea lumii moderne, iar apoi au nevoie de foarte mult timp pentru a elimina toată energia negativă acumulată.

Respectați-le nevoia de a fi singuri şi reamintiți-le că veți fi întotdeauna alături, și îi veți face cu adevărat fericiți.

6. Sunt independenți

Peștii iubesc relațiile apropiate, însă le este mai uşor să acționeze singuri. Ei nu-şi doresc să se îndepărteze de ceilalți, însă uneori nu au suficiente forţe pentru a menține relaţia cu cineva, iar oamenii nu înțeleg asta. Nu se bazeze pe alţii, ci preferă să-şi folosească forțele şi resursele pentru a obține ceea ce doresc.

Sursa