3 MOTIVE principale pentru care FEMEILE îşi înșală Partenerii

Haideți să privim adevărul în ochi: infidelitatea nu este doar o distracție masculină. Statisticile spun că până la 45% dintre femei și 55% dintre bărbați sunt infideli fiind într-o relație (căsătorie). Iar asta e aproape jumătate dintre toate cuplurile. De ce femeile fac acest lucru și care sunt motivele lor? Există cel puțin trei:

1. Femeile înșală pentru a-şi încheia relația

Ele înșală pentru a se “odihni” de parteneriatul de bază  și se deconectează emoțional și fizic. Femeile folosesc noua relație ca un catalizator pentru a face un pas spre încheierea căsătoriei. Acest lucru poate fi chiar numit “un prim pas” pentru a se asigura că are perspective, înainte de a încheia relația depășită.

2. Femeile înșală, pentru că astfel îşi cresc respectul de sine. 

Chiar dacă femeia nu înțelege clar acest lucru, infidelitatea din partea ei poate fi o modalitate de a obține recunoaștere, de a se simți mai dorită și de a-și crește stima de sine. În viața femeii au avut loc anumite schimbări: de exemplu, cât copiii erau mici, ea nu se mai simțea frumoasă. Cu timpul, începe o nouă etapă, când vrea să placă, să primească complimente. La mijlocul vieții, femeia poate căuta un partener în afară, care o va face să se simtă vie și să-i confirme atractivitatea.

3. Femeile înșală pentru propria satisfacție

Dacă femeia va întâlni un bărbat care îi poate oferi satisfacție emoțională sau sexuală, atunci ea va merge cu ușurință la o astfel de legătură, pentru a obține emoții pozitive, chiar și cu riscul de a pierde ceea ce are.

De fapt, aproximativ 80%  dintre relațiile în afara căsătoriei, se întâmplă pentru că omului i se ivește ocazia pe care nu o poate refuza, în special dacă promite să-i aducă plăcere şi senzații noi. E şi mai dificil să refuze, atunci când femeia nu este fericită şi împlinită în căsătoria ei. Cu toate acestea, cifrele spun că majoritatea relațiilor în afara căsătoriei, durează mai puțin de trei ani, iar 10% nu durează mai mult de o zi.

Sursa