Femeile puternice au nevoie de bărbați puternici…

Femeile puternice nu au nevoie doar de intimitate, ele îşi doresc să se simtă dorite pentru ceea ce sunt. Sunt încrezătoare, știu ce-şi doresc, îşi înțeleg necesitățile. Bărbatul pe care-l vor alege, trebuie să fie în stare să le satisfacă. Pentru că nu caută atenție, ci caută atașament. Ele te iubesc din propria dorință, nu din necesitate.

Femeile puternice nu au nevoie doar de intimitate, ele îşi doresc să fie iubite pentru imperfecțiunea lor. Vor ca cineva să le înțeleagă. Să înţeleagă de unde vine puterea lor. Cel care va vedea cum sufletul lor încrezător și curajos se evidenţiază pe fundalul altora. Cel care apreciază modul în care pasiunea lor pentru viață și speranța pentru viitor, le ajută să facă față dificultăților

Femeile puternice nu au nevoie doar de intimitate, ele au nevoie de o conexiune profundă. Femeile puternice sunt emoționale, sensibile și pline de compasiune. Dar, de asemenea, sunt dure, ferme și puternice, atunci când trebuie. De aceea, au nevoie de o legătură specială cu bărbatul la care se vor întoarce la sfârșitul zilei. Cel la care vor reveni când se simt nesigure sau obosite. Femeile puternice îşi doresc o relație veșnică: o relație despre care au citit și au privit în filme, cea în care cred și merită.

Femeile puternice nu doresc doar intimitate, ele au nevoie de pasiune. Intimitatea e ușor de găsit si ușor de obținut. Femeile puternice s-au obișnuite să muncească pentru ceea ce au. Ele au câștigat viața pe care o au și caută aceeași răsplată, succes și în dragoste.

Ele vor sărutări, de la care ţi se taie răsuflarea. Vor îmbrățișări în care să se simtă ca acasă, pentru că au căutat asta toată viata. Vor pe cineva care le va surprinde, care le va motiva și inspira. Vor pe cineva care să le scoată din zona de confort.

Femeile puternice vor să fie cu bărbați puternici. Iar un bărbat puternic este un bărbat pasionat. Acel care consideră necesitatea în altă persoană o forță, nu o slăbiciune. Cel care vede relația o prietenie puternică şi comunicare deschisă. Care nu se teme să-și arate emoțiile, să-și deschidă inima și să-și asume riscuri în numele iubirii.

Sursa