10 afecțiuni care pot fi tratate într-un mod plăcut: făcând dragoste!

Vă propunem mai jos să descoperiți o listă cu afecțiuni care pot fi vindecate cu ajutorul acestui proces. În plus, relațiile intime vă ajută să vă îmbunătățiți sănătatea mintală, circulația sângelui și multe altele! Prin urmare, vă sfătuim să citiți cu atenție articolul și să aflați cum să faceți față bolilor enervante.

1. Bolile de inimă

Făcând dragoste în mod regulat, veți susține funcționarea activă a inimii, iar în rezultat ea va funcționa mai bine. Potrivit experților, acest lucru reduce riscul atacului de cord și altor probleme cardiace.

2. Cefalee

Dacă soția îţi spune că o doare capul, arată-i acest articol: pentru a calma durerea de cap, relațiile intime sunt extrem de eficiente, deoarece se elimină oxitocina și se intensifică endorfinele. Acești hormoni ajută corpul să se relaxeze în mod natural.

3. Ieșirea din depresie

Relațiile intime sunt într-adevăr o metodă eficientă – ele sporesc respectul de sine al participanților la proces.

4. Insomnia

Când sunteți într-o stare de relaxare maximă, sunteți liberi de tensiune, iar acest lucru va ajută să adormiți mai repede.

5. Incontinența urinară

Relațiile intime vă pot ajuta să scăpați de incontinență, deoarece întăresc pelvisul și previn această afecțiune.

6. Gripa

Vreţi credeți, vreți nu, dar rezultatul este pe față! Acest proces vă ajută să scăpați de gripă – fiind un remediu natural excelent. Totul se datorează secreției de anticorpi ce are loc în timpul plăcerii. Din acest motiv, relațiile intime sunt un agent antiviral puternic.

7. Durerea musculară

Dacă doriţi să vă relaxați, atunci intimitatea este cea mai bună soluție, deoarece e cel mai bun exercițiu pentru a combate suprasolicitarea mușchilor şi articulațiilor.

8. Piele strălucitoare

Intimitatea vă ajută, de asemenea, să obțineți o piele strălucitoare și delicată, deoarece în timpul actului sexual se elimină toxinele ce influențează în mod direct aspectul pielii.

9. Prostata

Intimitatea vă ajută să reduceți riscul apariției cancerului de prostată. Ea devine o barieră împotriva apariției unor posibile tumori.

10. Cancer mamar

De asemenea, această ocupație reprezintă o barieră de protecție împotriva cancerului de sân. Stimularea mamară eliberează oxitocina, care protejează de apariția acestui tip de cancer.

Sursa