Nu vă îndrăgostiți de Capricorn, dacă nu sunteți pregătiți pentru o iubire care va dura veșnic.

Dacă un Capricorn s-a îndrăgostit, cel mai probabil va fi ceva neplanificat, spre deosebire de cele mai multe lucruri din viața lui. Este organizat, punctual și întotdeauna are totul în ordine.

În interiorul său se ascunde o putere incredibilă şi vei rămâne surprins(ă) de unde o ia. Însă pentru el, este singura alegere – de a fi puternic și prosper.

Nu iubeşte să piardă, inclusiv în relații, de aceea nu se va opri niciodată să lupte pentru tine. Va încerca să soluționeze problemele, dedicându-se complet relației.

A fost rănit în trecut, dar încă mai crede în dragoste. Ştie că acesta e unul dintre cele mai bune lucruri, care i se poate întâmpla cuiva. Nu se îndrăgostește prea des, dar, odată ce i s-a întâmplat, viaţa de celibatar se încheie. Este selectiv în alegerea partenerului, însă dacă te-a ales, ești un norocos.

Capricornul îţi va schimba ideea despre iubire și ţi-o va prezenta într-un nou standard. Iubirea lui vindecă. Trecutul nu te mai deranjează, pentru ca alături de el înțelegi ca singurul lucru care contează – este prezentul.

Capricornul nu este ușor de înțeles. La început te poate respinge. Fă-ţi timp să afli toate detaliile despre el – ce ascunde, cum să vorbești cu el, când e mai bine să taci și când să-i ții mâna.

Este gelos, dar cel mai probabil e doar o asigurare împotriva posibilelor eșecuri.

Capricornul, nu doar vorbește, ci şi acționează. Este cel pe care te poți baza mereu. Vei învăța să ai încredere în el, mai mult decât în tine însuţi.

Nu te îndrăgosti de Capricorn, dacă nu ești pregătit(ă) pentru o iubire care va dura veșnic.

Sursa