Lucruri mici pe care le fac bărbaţii, doar atunci când au intenţii serioase faţă de femeie

Nu este ceva inventat de femei și nici scris de psihologi. Este ceea ce spun bărbații, atunci când au intenții serioase faţă de femeie:

“O iau de mână. Chiar dacă deja am fost apropiați, ținerea de mână este un alt nivel de intimitate, de parcă îi spui: “Vreau să te ții întotdeauna doar de mâna mea.”

“De obicei încerc să-mi amintesc detaliile a ceea ce-mi spune. De exemplu, numele fratelui ei mai mic sau când este ziua de naștere a mamei sale, pentru a le folosi atunci când am ocazia. ”

“Dacă o fată mă interesează cu adevărat, nu doar îi scriu, ci o sun. Vreau să-i aud vocea, râsul și apoi să-mi imaginez cum zâmbește.”

“Când mă interesează o fată, mai mult întreb, decât vorbesc despre mine. Vreau s-o cunosc. Atunci când persoana nu-mi este interesantă, mă gândesc doar la mine.”

“Nu voi încerca să ajung cu ea în pat. Dacă văd un potențial pentru o relație serioasă, nu voi grăbi lucrurile, mai întâi voi încerca să-i cunosc sufletul, nu trupul.”

“Vreau să stau toată noaptea și să vorbesc cu ea, chiar dacă mâine trebuie să mă trezesc devreme.”

“O să le spun părinților şi tuturor despre ea, pentru că nu pot face nimic cu asta.”

“O voi prezenta prietenilor, sunt sigur că o vor îndrăgi la fel ca şi mine.”

“Voi înceta să comunic cu toate prietenele și fetele “de rezervă”, inclusiv pe rețelele sociale. Nu vreau să creadă că mă mai interesează altcineva.”

“Dacă cineva mă interesează cu adevărat, voi vorbi deschis despre sentimentele mele și nu mă voi preface indiferent. Dacă vreau să fiu cu ea, va ști acest lucru.”

“Voi încerca să ne vedem cât mai des posibil. Chiar dacă am deja planuri, voi găsi întotdeauna o cale să ne întâlnim.”

Sursa