Dragă femeie, prețuiește-te suficient pentru a nu fi de acord cu mai puțin, decât cu IUBIREA pe care o meriți!

Dragă femeie, meriți afecțiune. Meriți mâini care te vor ține ușor, dar te vor inspira şi-ţi vor da forţe. Meriți să fii apreciată, să fii considerată un miracol.

Meriți un bărbat care-ţi va fi întotdeauna alături. Meriți bărbatul care nu-ţi va oferi totul, ci te va ajuta să obții tot ce-ţi dorești. Meriți un partener care te va ajuta să crești, nu să te frângi. Meriţi bărbatul care te va ridica când vei cădea, fără să se teamă că vei merge mai departe decât el.

Dragă femeie, meriți iubire. Meriți bunătate și grijă, ochi care te vor privi cu admirație și minte care va dori să te cunoască. Meriți o voce care nu te umilește, chiar dacă nu este de acord cu tine. Meriți să fii apreciată. Să fii observată. Meriți să fii respectată și ascultată, chiar și atunci când răspunsul tău este “nu”.

Dragă femeie, eşti demnă de ceea ce aduci în această lume: pasiune, dragoste, putere și grijă. Meriți un bărbat care-ţi înțelege dorințele inimii. Un bărbat care nu-ţi cere să te schimbi pentru a te potrivi idealului său, care va crește și se va dezvolta împreună cu tine. Meriți un bărbat care nu-ţi va cere să faci un compromis cu personalitatea ta, mai ales dacă ești mulțumită de tine.

Dragă femeie, te rog, niciodată să nu te modelezi de dragul unui bărbat, care nu înțelege ce valoare ai. Nu confunda iubirea cu pofta, cu dorințele egoiste de a profita de tine. Nu confunda iubirea cu egoismul cuiva.

Bărbatul care te iubește, niciodată nu va stinge lumina din tine şi nu-ţi va cere să te schimbi. Bărbatul care te iubește, nu te va trata cu lipsă de respect, nu-ți va ignora dorințele, nu te va pune într-o situație în care nu te simți confortabil sau în siguranță.

Pentru că iubirea nu este manipulare.

Nu ar trebui să fii într-o relație nesănătoasă, doar ca să nu fii singură. Iubirea nu e despre a cerși sentimentele cuiva. Iubirea nu înseamnă să-i faci rău unuia, doar ca să-ţi fie ţie bine.

Iubirea – este despre a conștientiza cine ești ca persoană, alături de altcineva. Iubirea e pasiune și încurajare. E preocupare sinceră, chiar și în momentele haosului total al vieții. Iubirea este să vezi și să crezi în ce-i mai bun, este să încerci să fii mai bun unul pentru altul şi împreună.

Iubirea – înseamnă să-i oferi cuiva inima și să ai încredere că o va proteja, ca și cum ar fi inima lui. Iubirea nu este ușoară, dar nici nu ar trebui să te distrugă. Nu ar trebui să fie un loc nesigur în care să te pierzi, pentru a te adapta dorințelor și capriciilor cuiva.

Dragă femeie, te rog să înțelegi că bărbatul care te iubeşte te va ridica, nu te va coborî, te va inspira, nu te va umili. Îţi va da forțe, nu te va slăbi prin cuvinte și fapte.

Dragă femeie, dacă simți o asemenea presiune, te rog, să ai suficiente forțe să pleci. Ai forţe să ştii cine eşti şi ce meriți. Să ai forțe, pentru a înțelege că asta nu este iubire.

Dragă femeie, nu fă compromisuri cu tine însăți de dragul bărbatului. Prețuiește-te suficient pentru a nu fi de acord cu mai puțin, decât cu IUBIREA pe care o meriți!

Sursa