Iată cum pierzi fata, pe care o întâlnești doar o dată în viaţă!

A trecut prin multe. Poți vedea asta în ochii ei, poți simți în atingerea ei şi auzi în tonul vocii ei.

Ea s-a schimbat.

Ea spune că te ţine la distanţă, nu-ţi permite să te apropii, te iubeşte din depărtare. Se ascunde după zâmbet, reținându-şi lacrimile.

A obosit. A obosit să încerce cu oameni cărora nu le pasă. A obosit să se dezamăgească. A obosit să-şi dea inima în mâini greșite, nedemne.

Ea a început să-şi pună întrebarea, dar oare merită această goană toată durerea, deşi încă doreşte iubire. Ea nu înțelege, cum ceva atât de frumos, i-a adus atât de multă durere. Nu înțelege de ce nu primește iubirea pe care o merită.

Ea vrea mai mult. Are nevoie de mai mult. Însă a fost folosită, în timp ce încerca să înțeleagă de ce ar trebui să se țină. Încerca să nu se piardă, ținându-se în continuare de tine.

Ea se pierde din cauza ta.

Te iubește. Și se convinge singură că dragostea ta merită această nebunie, că dragostea ta merită acest haos. Dar cu fiecare zi toate acestea trec și ea începe să se îndoiască.

Și cu timpul se va îndepărta de tine, tot mai mult și mai mult. Vei observa că e departe, că nu mai este lângă tine, la fel ca înainte.

Într-o dimineață te vei trezi, iar ea va pleca.

Va trebui să meargă mai departe, să se pună pe primul loc și să te lase în urmă, pentru a găsi ceea ce cauta cu adevărat. Va trebui să se elibereze de tine, fără să privească înapoi. Acum ești doar o amintire, a ceea cine era.

Astfel de fete sunt greu de iubit, dar merită.

Toată durerea le-a învățat să nu se mulțumească niciodată cu mai puțin decât merită. Curajul și puterea lor sunt gravate cu durere pe piele, ascunzând slăbiciunea care se află sub ea.

Astfel de fete – sunt cele care-şi pot purta de grijă, refuzând să stea și să se plângă. Sunt dintre cele care iubesc cu toată inima și sunt gata să facă totul pentru a găsi dragostea pe care o merită.

Dacă ai avut norocul să întâlnești o astfel de fată, niciodată nu o lăsa să plece!

Sursa