Așteaptă bărbatul cu ochi blânzi şi suflet bun. Care vorbește cu dragoste și te atinge cu tandrețe…

Nu te opri la prima iubire cu care nu mai ai nimic în comun. Nu te opri la  prietenul tău din universitate, care nu voia nimic serios. Nu te mulțumi cu “poate”. Nu te opri la jumătăți de măsură în dragoste. Niciodată.

Așteaptă-l pe cel care va aprinde focul din tine, doar de la un singur gând despre el. Cel cu care vei zbura în nori. Cel care îţi va deschide din nou lumea. Care te va face să-i vezi partea frumoasă.

Așteaptă-l pe cel care va lupta pentru tine. Cel care te va lua de mâna și-ţi va spune ferm că nu pleacă nicăieri. Așteaptă-l pe cel care te va face să crezi că meriți un bărbat ca el.

Așteaptă bărbatul care-ţi va iubi neajunsurile, care va dori să-ţi afle secretele pe care nu le-ai spus nimănui, nici măcar ţie. Așteaptă bărbatul care-ţi va săruta fiecare fisură – pe corp şi suflet. Așteptă-l pe cel care te va admira, în ciuda tuturor imperfecțiunilor.

Așteaptă-l pe cel care vrea să te facă la fel de fericită, precum şi tu pe el. Așteaptă-l pe cel care are ochi buni şi suflet blând. Cel care vorbește cu dragoste și te atinge cu tandrețe.

Așteaptă omul cu care vei putea depăși şi vremurile dificile şi cele bune. Așteaptă bărbatul care te va motiva să devii mai bună – pentru el și pentru tine.

Așteaptă-l pe cel care-ţi va înțelege ciudățeniile și obiceiurile zilnice. Cel care iubește când vorbești repede și-ți rozi în secret unghiile. Așteaptă bărbatul care-ţi spune că nu va pleca niciodată.

Așteaptă-l pe cel care va deveni “omul tău”. Cel în care vei putea avea încredere. Așteaptă bărbatul care va fi nu numai iubitul tău, ci și cel mai bun prieten. Cel care-ţi va umple inima cu bucurie și dragoste. Așteaptă-l pe cel care promite şi se ține de cuvânt.

Așteaptă persoana care va rămâne și-ţi va transforma viața în ceva la care nu ai visat, nici în cele mai îndrăznețe visuri.

Sursa