4 Paşi Simpli pentru a obține tot ce vrei (şi iubire de asemenea)!

În ciuda respectului de sine scăzut, a trecutului teribil, a circumstanțelor, dezamăgirii și durerii. În ciuda tuturor motivelor pe care le inventezi pentru a demonstra că acest lucru este imposibil.

Această metodă te va ajuta să-ţi găsești dragostea, să construiești o carieră, să scrii o carte, să slăbești…etc.

1. Determină clar ce-ţi dorești

Când ştii ce-ţi dorești, vei obține şi rezultatul. Dacă nu te-ai decis cu dorințele şi obiectivele tale, nu te va satisface nici rezultatul. Iată de ce este important să te așezi şi să stabilești clar ce-ţi dorește sufletul.

Dacă e să vorbim despre relații, nu trebuie să vii cu o listă prea mare de cerințe faţă de persoana pe care ai vrea să o vezi alături. Concentrează-te pe calitățile interioare – inteligentă, bunătate, simț al umorului.

2. Separă obiectivul pe etape.

Determinând ce-ţi dorești, gândeşte-te cum să obţii asta. Determină ce trebuie să faci, pe etape, pentru a realiza ceea ce-ţi doreşti.

Dacă cauţi iubirea, probabil de la început ar trebui să te aduci în ordine, apoi să-ţi creezi o pagină pe un un site de întâlniri sau poţi începe să mergi la diferite evenimente interesante.

3. Descrie intervalele de timp pentru realizarea obiectivului.

Dacă vorbim despre relaţii, atunci rezervă-ţi timp pentru a răspunde la toate mesajele de pe aceste site-uri. Deasemenea stabilește-ţi să mergi de 1-2 ori pe săptămână la întâlniri. Sau rezervă-ţi pentru asta o zi de odihnă.

Dacă nu eşti invitată prea des la întâlniri, oricum utilizează acest timp pentru tine. Şi nu pentru a face ordine în casă, ci pentru a te distra: ieşi la o cafea, mergi la film, teatru..Acesta va deveni un obicei util.

4. Acordă atenție zilnic obiectivului tău şi încurajează-te.

Chiar dacă asta înseamnă să-i zâmbești cuiva în magazin. Sau să comunici cu cineva on-line. Sau să mergi la întâlnire, chiar dacă azi nu prea ai chef să ieşi din casă. Însă îţi vei urma planul – pas cu pas vei merge spre obiectivul tău. Motivează-te pozitiv.

Sursa