Ce este dispusă să aducă în relație Femeia Adevărată

Ea are așteptări mari de la tine, pentru că își stabilește același lucru. Nu va cere ceea, ce însăși nu este pregătită să ofere. Vor fi momente în care va avea nevoie de ajutorul tău, dar mai important pentru ea este să știi că poți cere oricând același lucru. Nu așteaptă să obțină totul aşa pur şi simplu, deoarece știe că va fi mai bine dacă veți construi ceva împreună.

Da, îi place să ai grijă de ea, să o răsfeţi, să-i dăruiești flori. Dar de asemenea, e dispusă să-ţi facă şi ţie plăcut. Asta o face fericită. Principul ei în relație: fiecare dintre parteneri aduce ale sale 50%.

Ea știe că cel mai important lucru este comunicarea, dar în același timp e conștientă că nu întotdeauna vei fi gata pentru asta. Este suficient de încrezătoare în sine şi în relația voastră, pentru a şti că ceea ce aveți – nu trebuie demonstrat în fiecare minut. Este normal – să fiți separați, fiecare să se ocupe cu treburile sale, pentru ca atunci când vă întâlni să aveți ce vă spune.

În plus, ea știe că cea mai bună comunicare este cea spontană. Apelurile, mesajele și întâlnirile neașteptate, fac viața romantică.

Când va avea nevoie de tine, ea te va ruga. Pentru că nu-i este teamă să arate slabă, ea ştie că fiecare uneori are nevoie de ajutor, iar acest lucru nu face omul slab. A iubi – înseamnă a fi o echipă, înseamnă să faci faţă greutăților împreună.

Atunci când se simte rău, ea ştie că o vei sprijini şi o vei asculta, pentru că este întotdeauna dispusă să facă același lucru pentru tine. Sprijinul tău o face puternică, îi permite să fie independentă și încrezătoare. Nu-i este frică să pară nevoiașă, pentru că știe că atunci când iubești o persoană, ai nevoie de ea. În cel mai bun sens.

Femeia adevărată aduce în relație cunoștințele sale. Ea vrea să construiască o relație de egalitate și dragoste, așa cum numai doi oameni adulți o pot face.

Sursa