Atunci când INIMA ţi-e frântă și SUFLETUL obosit, citește ASTA!

Știu cum e să fii istovită emoțional. Când încerci să explici asta altora, nu-ţi iese nimic. Cum să găsești cuvinte pentru “Simt atât de profund, ofer atât de mult, încât uneori în interior îmi rămâne doar un gol?”.

E ca și cum te-ai trezi dimineața obosită, pentru că nu puteai dormi, fiind învăluită de singurătatea cu care deja te-ai obișnuit.

Privești cum cei din jur se miră că faci lucrurile nepotrivit. Se miră de ce nu poți simți mai puțin, decât ei. Îi invidiezi pe cei care nu-şi fac griji pentru nimeni, în afară de ei înșiși, iar tu nici nu-ţi poţi imagina cum e asta.

Sunt așa oameni, care iubesc și se oferă atât de mult altora, până la ultima picătură, încât lor nu le mai rămâne nimic.

Există oameni care dau părți din sine, pentru ca ceilalți să se simtă plini.

Există oameni care au o forță de neclintit, care-i ajută pe alții, dar nu înțeleg cum să se ajute singuri.

Sunt aceiași oameni care-și ascund lacrimile, despre care nu știi nimic. Sunt aceiași oameni care se simt singuri în mulțime. Aceiași oameni care se uită la alţi îndrăgostiți și se gândesc când li se va întâmpla şi lor.

Ştiu, că nu ai încredere în oameni. Ai învățat să te bazezi doar pe tine. Ştiu că ai obosit să mai depui efort. 

Uneori te gândești că ceva este în neregulă cu tine, de ce iubești atât de mult. Însă tu nu știi cum să o faci altfel.

Oamenii te admiră, atât de iubitoare, grijulie, atentă, dar nu văd cât de mult au obosit ochii tăi, cum ţi s-a epuizat credința, cât de mare a devenit singurătatea ta.

Vreau să știi că nu ești ca toți ceilalți. Vreau să știi că sunt mândră de puterea ta. Într-o zi vei fi răsplătită şi vei întâlni pe cineva care-ţi va umple viaţa, la fel cum şi tu faci viaţa altora mai plină.

Dar până atunci, continuă să te ţii de această bucățică de credință, care ţi-a mai rămas. Continuă să fii tu însăți şi nu te schimba. 

Ai în tine, ceea ce se întâlnește foarte rar.  Fii tu însăți şi într-o zi singurătatea ta se va întâlni cu cel care se va uita în ochii tăi şi va spune: În sfârșit!

Sursa