Fii singură, până când vei întâlni bărbatul care va face totul pentru tine, pentru voi…

A fi singură nu este înfricoșător, nu e ceva rău sau un blestem. A fi singură – nu este singurătate, până când tu singură nu decizi asta.

Să fii singură e mai bine, decât să fii de acord cu întâlniri fără sens, după care te vei trezi alături de cineva care nici nu-şi amintește numele tău. Să fii singură – înseamnă să-ţi oferi acest timp ţie, pentru a te cunoaște mai bine.

Pe oameni îi sperie singurătatea, deși nu există nici un motiv pentru asta, pentru că totul depinde de tine – dacă va fi bine sau rău. 

Fii singură, până când găsești pe cineva care nu doar spune că-ţi va fi alături, ci e cu adevărat aproape și întotdeauna fericit să te vadă. Fii singură, până când întâlnești bărbatul care nu găsește scuze nesfârșite, dar vrea să-şi petreacă timpul cu tine, vrea să facă ceea ce-ţi place ţie.

Fii singură, până când întâlnești bărbatul care nu te va ascunde de prieteni şi familie. Fii singură, până când găsești pe cineva care așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu tine, nu pentru că ar vrea să te controleze, ci pentru că îşi face griji.

Fii singură, până când întâlnești bărbatul căruia nu vei fi nevoită să-i dovedești că eşti demnă de iubire, care nu trebuie convins să te iubească. Bărbatul de la care trebuie să ceri atenție, nu merită timpul tău. Dacă cineva te place, vei ști asta, în caz contrar e timpul să-l eliberezi și să te concentrezi doar pe tine.

Fii singură, până când găsești pe cineva căruia îi va fi dor de tine când nu sunteți împreună, nu cel care uită de tine în zilele de odihnă, până când se îmbată sau se plictisește. Fii singură până găsești pe cineva căruia îi pasă de sentimentele tale. Nu cel care îţi spune: “Doar mă vei ierta, tu întotdeauna mă ierți”. Fii singură, până când întâlnești pe cineva care nu dispare fără avertisment și nu te face să cauți explicații la tot ce se întâmplă.

Fii singură, până când întâlnești bărbatul care se mândrește cu tine, care te inspiră, care vrea să fii mai bună și vrea să te ajute în acest sens. Fii singură, până când găsești pe cineva care îți reduce toate complexele la “zero și îți crește respectul de sine. Fii singură, până când găsești pe cineva care te pune pe primul loc, pentru că nu ai timp să fii opțiunea de rezervă a cuiva.

Fii singură, până când vei întâlni bărbatul care va face totul pentru tine, pentru voi… Atât de mulți oameni sunt de acord să fie în relații mediocre cu parteneri nepotriviţi – nu fi una dintre ei.

Sursa