7 semne care-ţi arată că acest bărbat nu ţi se potrivește. Nu le Ignora!

La începutul relației sunteți orbiţi de iubire, încât puteţi nici să nu observaţi că de fapt nu vă potriviți. Şi nu e vorba de lucruri mărunte, dar de unele momente serioase care nu pot fi ignorate. De exemplu, următoarele 7 semne de comportament ale bărbatului:

1. Te critică, este nemulțumit de orice şi foarte rar îţi face complimente.

Există o mare diferență între atenția negativă și cea pozitivă. Persoana potrivită te va susține, te va incuraja, te va lăuda si te va motiva. Iar persoana nepotrivită îţi va arăta greșelile.

2. Alături de el nu mai eşti încrezătoare.

Într-o relație, trebuie să te simți tu însăți. Neîncrederea este normală la începutul unei relații, însă, în timp, ar trebui să apară un sentiment de confort și liniște.

3. Nu ai încredere

Nu veţi putea construi o relație normală, dacă ambii sau unul dintre voi, va fi suspicios și se va îndoi mereu. Onestitatea și încrederea reprezintă baza unei relații sănătoase. Da, pentru a crea o atmosferă de încredere aveți nevoie de timp: pentru asta trebuie să-ţi îndeplinești promisiunile și să fii deschis cu sentimentele tale.

4. Deja îi cunoşti toate fostele partenere

Nu în sensul că le cunoști personal, ci că el îşi amintește prea des de ele și te compară. Dacă ceva nu-i convine, ar trebui să-ţi spună, fără a folosi comparații cu fostele iubite.

5. Vă simțiți bine împreună, doar atunci când vă distrați

Dacă nu vă simțiți bine împreună când nu există alcool și distracție, acesta este un semn rău.

6. Evită răspunsurile

El nu vrea să discute și să rezolve problema, ci alege o poziție defensivă.

7. Își arată sentimentele numai atunci când are nevoie de ceva.

Și atunci când îl rogi ceva, el devine rece. Ca urmare, te vei simți folosită, o victimă a manipulării sau că nu eşti apreciată. Relațiile sunt despre: a oferi şi a primi.

Sursa