Căsătoria noastră scârțâia, mi-am găsit o amantă, însă totul a luat o altă întorsătură…

Căsătoria noastră trecea prin vremuri grele – rutina, copiii, certuri. Am decis să-mi caut o amantă.

La serviciu tocmai venise o angajată nouă: tânără, veselă, fără obligațiuni şi familie. Am început să o curtez, îi dăruiam flori, ieșeam la cafenea. Soției îi spuneam că mă rețin la serviciu, inventând tot felul de scuze.

În sfârșit colega mea tinerică m-a invitat la ea. Bucurându-mă de victorie, m-am întors acasă fericit.

M-a întâlnit soţia obosită, copiii deja dormeau. E inutil să ascunzi ceva de femei, te citesc pe faţă. Şi soţia mea a observat că sunt extrem de mulțumit, însă nu a comentat nimic, doar a încălzit mâncarea. Apoi mi-a spus că e foarte obosită şi merge la culcare.

După cină am intrat în dormitor, soția dormea, nici nu reușise să se dezbrace. Probabil era atât de obosită, încât nu avea forțe nici pentru asta. Pe noptieră era vechiul nostru album cu fotografii. Nu puteam dormi, încă visam la întâlnirea de mâine, aşa că am început să răsfoiesc albumul.

Răsfoiesc pozele, iar acolo…soţia mea pe timpurile când ne întâlneam. Frumoasă, vioaie, proaspătă…Şi faţa mea mulțumită alături de ea, fericirea se revărsa din fotografii…Mi-am amintit acele vremuri, chiar mi-au dat lacrimile.

În aceea noapte nu am adormit, mă gândeam la soție, la noua mea iubită, la familie, copii, la problemele noastre…Îmi doream atât de mult ca soţia să-mi fie alături, ca pe timpuri.. Şi în sfârșit am înțeles…Nimic nu mă împiedică să o curtez, ca înainte. S-o invit la cafenea, s-o răsfăț cu surprize, să-i fac complimente.

La cinci dimineața am sunat-o pe mama şi m-am înțeles că în zilele de odihnă copiii vor merge la ea. Apoi am alergat la florăria din apropiere şi am cumpărat un buchet mare de flori… Înainte ca soția mea să se trezească, am reușit să pregătesc micul dejun şi i l-am adus în pat.

Ea a rămas surprinsă, s-a bucurat foarte mult de atenție. Eu îi admiram părul ciufulit și față adormită, dar atât de scumpă. Când i-am oferit buchetul – a fost extrem de încântată!

Cu fata de la serviciu am rupt relația, deşi a fost dificil să iau această decizie. Însă am simțit o ușurare imensă. Acum nu trebuie să mă ascund, să-mi mint soţia şi prietenii. În aceeași zi, am rugat-o pe soţia mea să meargă la salonul de frumusețe, iar seara am invitat-o la restaurant. În următoarea zi – am invitat-o la film, la plimbare – o adevărată întâlnire, cum o făceam mulți ani în urmă.

În aceste două zile soţia mea s-a transformat în mod fabulos, a devenit din nou acea fată veselă pe care am îndrăgit-o odată. Acum încerc să-i acord ei şi familiei mai multă atenție şi primesc înapoi aceeași atitudine.

Deci, băieți! Din experiența mea, m-am convins că femeia este reflexia bărbatului ei. Dacă Ea va fi fericită – și tu vei fi fericit. Nu mă credeți? Verificați!

Sursa