Iata de ce femeile independente sunt cele mai bune partenere intr-o relatie?

De ce femeile independente sunt cele mai bune partenere intr-o relatie? Ti-ai pus vreodata intrebarea? Sau, altfel spus, ai remarcat acest lucru? Pentru ca am avut aceasta curiozitate, am cautat niste raspunsuri. Iata ce am aflat de pe Popsugar!

Foarte multi barbati considera femeile independente incredibil de atragatoare. Si ce nu e de iubit la ele, pana la urma? Dar de ce femeile independente sunt cele mai bune partenere intr-o relatie? Incepem prin a spune ca ele stiu intotdeauna ce vor si nu accepta compromisuri. Si daca sunt pe picioarele lor nu inseamna ca nu au si iubire de oferit. Ba dimpotriva, acest gen de femeie este un partener minunat intr-o relatie de cuplu. Si asta in principal pentru ca ALEGE sa fie cu tine. Ea ia decizia de a fi cu un barbat, desi poate fi si autosuficienta.

Femeia independenta stie sa functioneze si fara un barbat

Femeia bine infipta in pamant ii va oferi unui barbat sentimentul ca este puternic. Si asta pentru ca nu-si va ingrijora niciodata partenerul cu nevoile ei. Ea are o viata si tocmai de aceea va intelege iesirile cu baietii, oferindu-i iubitului sau o viata fara griji si vinovatii. Femeia independenta isi va incuraja mere partenereul sa fie la fel. Independent, si in acelasi timp asumat in viata de cuplu. Iata de ce femeile independente sunt cele mai bune partenere intr-o relatie!

De ce femeile independente sunt cele mai bune partenere intr-o relatie daca nu pentru a-si impunge barbatii catre implinirea scopurilor?!

Femeia independenta este motivata, ambitioasa si asertiva. Isi urmeaza pasiunile si isi doreste acelasi lucru de la iubitul ei. Isi va sustine mereu partenerul si nu va uita nici de preocuparile sale. Dezavantajul: nimic nu o frustreaza mai mult decat un partener pasiv.

Femeia independenta poate avea singura grija de ea

Da, femeia asumata este autosuficienta. Nu are nevoie de nimeni si nimic si gaseste mereu resurse in propria persoana. Deci, partenerul nu va simti presiunea de a-i fi aproape oricand. Desigur, ea apreciaza incurajarile si suportul. La fel de bine invata si din “cazaturi” si se ridica singura.

Ea te va lasa sa fii cine esti

Femeia puternica nu va incerca sa-si “remodeleze” iubitul. Daca a ales un barbat este pentru ca i se potriveste.

De ce femeile independente sunt cei mai buni parteneri intr-o relatie? Pentru ca isi fac iubitii sa se simta doriti, nu necesari!

Femeia independenta nu are nevoie de un barbat. Ea nu isi doreste partener pentru a nu fi singura. Ea isi doreste sa petreaca timpul cu un barbat pentru ca il iubeste, pentru ca il pretuieste. Ea nu va alege un iubit doar pentru ca trebuie. Desi unii barbatii se simt minimizati, neapreciati, intimidati de o astfel de femeie, ea iubeste autentic. Iata se ce femeile independente sunt cele mai bune partenere intr-o relatie!

 

sursa